Delikatny lifting UFO w 2011 roku obejmowal takze 3 swiatlo stop. Zamontowano porzadne kilkanascie ledow zamiast malych 6 rozproszonych.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Civic VIII - Lifting modelu
Collapse
X
-
Zamieszczone przez piotrek_rr Zobacz postaDelikatny lifting UFO w 2011 roku obejmowal takze 3 swiatlo stop. Zamontowano porzadne kilkanascie ledow zamiast malych 6 rozproszonych.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
jesli mogę doradzić to auta nie kupuj na rocznik .Wazniejszy jest stan techniczny.Wczesniej mialem Fiestę mk7 sport z 2009 a teraz ufo z konca 2008.Aby upolować wersję exe 2,2 z Pl musiałem troche się naszukać .
pzdr
Zamieszczone przez hubert21 Zobacz postaMam pytanie, szukam aktualnie swojego "UFO" i zastanawiam się czy mocno upierać się na wersję po liftową z 2009 czy szukać z lat 2006-2008. Czy poza drobnymi zmianami wizualnymi są jakieś znaczące zmiany w zawieszeniu, prowadzeniu itp?
Comment
-
Hej, moze i odkopuje stary temat, ale chce kupic civica VIII generacji, znalazlem fajną Honde, jednak coś mi nie pasuje. Ponizej link do ogloszenia,https://otomoto.pl/oferta/honda-civi...-ID4paDQs.html
Z tego co mi wiadomo fqcelifting byl w 2009 roku. Jednak w podanym ogloszeniu jest info. Ze rok produkcji to 2007, a grill w samochodzie jest nowszy. Co Wy o tym myslicie?
Comment
-
Bezwypadkowy ale lakierowane 2 elementy. To oznacza ze nikt w niej nie zginął ale dzwona miala.
Jako ze grill od polifta to pewnie walnieta z przodu .
Za te 30 k pln nie warto przedlifta powypadkowego.Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
-
Akurat wymieniony grill nie oznacza nic. Mnóstwo osób je wymienia wyłącznie z powodów wizualnych.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Zamieszczone przez Butler Zobacz postaAkurat wymieniony grill nie oznacza nic. Mnóstwo osób je wymienia wyłącznie z powodów wizualnych.
Comment
-
Lifting VIII generacji
Witam ponownie,
czytałem poradnik na tym forum odnośnie liftingu viii generacji hondy, podobno był w 2009 roku i wniósł np. progi i zderzaki w kolorze samochodu. Moje pytanie jest więc takie: jeśli ktoś na allegro wystawia samochód rocznik 2006 albo 2007 ze zderzakami w kolorze samochodu (nie czarne plastiki) to mogę z pewnością stwierdzić że te zderzaki nie są fabryczne i ktoś robił to ręczenie? Pytam bo jest mnóstwo takich samochodów na tego typu stronkach i nie wiem czy ludzie zwyczajnie nie piszą że sami to zrobili czy jest możliwe żeby to było faktycznie fabryczne?
Dzięki za odpowiedź,
Piątka
Comment
-
A pytasz o wersję 3d czy 5d? W 5d progi, listwy nadkola etc fabrycznie nie były w kolorze karoserii, niezależnie czy to był przedlift czy polift. Wyjątkiem była finalna wersja GT.
Mój rocznik 2007 (typowy przedlift, wersja Sport 1,8), tak wyglądał w dniu odbioru od dealera:
Załączone plikiLast edited by Pik; 01-07-2015, 20:28.
Comment
-
Ufo przed czy po lifcie
Witam.Przymierzam sie powoli do kupna civica 1.8
Ato bedzie kupowane w anglii i przewiezione do irlandi gdzie mieszkam.
W podobnej cenie są auta poliftowe i przedliftowe.
Lepiej zainwestować w wyposażenie czy kupic golasa po lifcie?
Czy naprawde oprócz zew wygladu tak sie wiele zmieniło 2008/2009
dziekujeLast edited by markow71; 22-07-2015, 11:40.
Comment
-
Dział przywitalny masz dedykowany, a temat jak widzisz już jest... i masz w nim wszyztko wypunktowane, zerknij na tą i dwie poprzednie strony. W przypadku 1.8 zmieniło się akurat najmniej, rozważyć więc można by dobrze wyposażonego przedlifta. Z drugiej strony, zależy na czym Ci zależy, bo "golasów" to praktycznie nie ma jeśli chodzi o Civica (przynajmniej na naszym rynku, nie wiem jak w Irlandii) - już wersja Comfort ma większość naprawdę istotnego wyposażenia (klima, radio itd.)...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Fajnie jakby miała tempomat i dw strefowa klime.skóra nie musi być aczkolwiek jak bedzie to bedzie.Nawigacja odpada.Czujniki cofania też ciekawa gdyż auto ma słaba widocznośc do tyłu.
Jak trwała jest skóra w przedlifcie? Jak dziłaja czujniki cofania? Bzyczy czy cos pokazuje?
No i miło by było jak by miało usb zamiast auxa
Dodam jeszcze że w aucie bedzie jexdził pies wiec jaki materiał bedzie najlepszy? skóra ?Last edited by irlandczyk007; 22-07-2015, 12:29.
Comment
Comment