A przeczytałeś mój post wyżej ? Przeczytaj i później się wypowiedz.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ryski, kropki i inne rzeczy na lakierze
Collapse
X
-
Zamieszczone przez jacek65 Zobacz postaSzczotkę to mam z delikatnego naturalnego włosia
Zamieszczone przez jacek65 Zobacz postaNie wiem jak wygląda twoje mycie.Ale jesli jesteś amatorem mycia tzw.bezdotykowego to nie wiem jak brud usuwasz.Bo to raczej w ten sposób,czyli oblania auta szamponem i spłukanie go nie daje dobrych rezultatów
Zamieszczone przez jacek65 Zobacz postaA ryski u mnie nie są od mycia.Tylko od użykowania auta.Nie stoi cały czas w garażu.
Gwarantuję Ci , że jak pierwszy raz zrobisz samochód dobrymi kosmetykami będziesz unikał supermarketowych półek z chemią samochodową , myjni polewaczek ( tylko do spłukania ) , itp.Last edited by japs; 30-06-2011, 00:32.
Comment
-
Nie mogę powiedzieć abym nie dbał o auto,ale nie będę przesadzał.To co robię z myciem i woskowaniem zupełnie mi wystarczy.Można się bawić w jeszcze lepsze rezultaty i wydawać na to kasę.Ale dla mnie to nie ma sensu.Nie jestem aż takim maniakiem w tym kierunku.Mnie wystarczy że auto jest czyste i ładnie błyszczy w Słońcu.A w środku jest posprzątanie i odkurzone.Ale to już każdy ma inne wymagania.Mimo to dzięki za rady.Być może kiedyś z nich skorzystam.Pozdrawiam.
Comment
-
Zamieszczone przez WADE1982 Zobacz postaDzięki za odpowiedź, jutro zadzwonię do ASO i popytam w jakiej cenie mają kolorki i czy jest szansa (wysłania produktu) jestem z Tarnowa - niestety najbliższe ASO jest w Rzeszowie, bądź Krak, popytam jeszcze w typowych (sklepach z lakierami) może coś dobiorę (na szczęście są to małe zadrapania więc zwykła dobra zaprawka powinna załatwić sprawę)
A co do spolerowania to spróbuje mam gdzieś nawet pastę TEMPO - może ona coś wskóra ?
Comment
Comment