Witam wszystkich jestem od 2017 roku posiadaczem hondy Civic VII sedan 2001r. 1,4 90km. Wczoraj pojechałem na przegląd i kolejny rok z rzędu wyskoczyło mi na testach że mam do wymiany amory tył, lewe 8% prawe 33% sprawności jestem trochę w szoku ponieważ rok temu zostały one wymieniane... Moje pytanie to czy w tych modelach jest jakaś wadliwość z tymi amortyzatorami mam samochód 4 rok i już muszę je trzeci raz wymieniać, tym bardziej mam z tyłu z firmy kayaba z tego co się orientuje nie jest to jakaś niższa półka ... Autem z żoną nie jeździmy z jakimś mega obciazeniem, normalne użytkowanie miejskie
Drugie pytanie czy jeżeli mam paragon od mechanika a usługa była wykonana rok temu, to powinienem mieć jeszcze rok gwarancji (facet próbował mi wkręcić że teraz gwarancję są pół roczne) wydaje mi się że na wszystko jest min dwa lata. Co o tym sądzicie ? Pozdrawiam
W tytule tematu jest kategoryczny zakaz pisania słów "pomocy" "problem" itp. tu wszyscy po to przychodzą. Tytuł ma zawierać krótką informacje o problemie. Temat zmieniam.
Drugie pytanie czy jeżeli mam paragon od mechanika a usługa była wykonana rok temu, to powinienem mieć jeszcze rok gwarancji (facet próbował mi wkręcić że teraz gwarancję są pół roczne) wydaje mi się że na wszystko jest min dwa lata. Co o tym sądzicie ? Pozdrawiam

W tytule tematu jest kategoryczny zakaz pisania słów "pomocy" "problem" itp. tu wszyscy po to przychodzą. Tytuł ma zawierać krótką informacje o problemie. Temat zmieniam.
Comment