Mam Civica 1,4 is i mam problem z silnikiem a mianowicie,jak odpale jest wszystko oki moc jest ,podjade po odpaleniu gdzieś niedaleko wyłącze silnik na chwile powiedzmy 15 min, odpale i mam problem z mocą,nieraz wjechałem na skrzyżowanie a tu samochód niema mocy by zjechać ze skrzyżowania, kiedyś ukradli katalizator wymieniłem założyłem sondę i od czasu do czasu wywalała błąd sondy,czy to może być wina złej sondy w katalizatorze ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Civic 1,4 is silnik nie ma mocy
Collapse
X
-
Totek, unikaj pisania w tytule słów "pomocy" i "problem" na forum są same problemy i tylko o pomoc. Wyszukiwarka nie działa gdy wyrzuca Ci 15 stron odnalezionych tematów o "pomocy" nie w temacie który cię nurtuje. Pisz konkretnie krótko w czym jest problem?
Kolejna rzecz to nie jesteś pierwszy w szukaniu interfejsu, gotowe "przyklejone" 2 pierwsze tematy w dziale diagnostyka to o nich właśnie. Tu wszystko robimy tak, by było jak najprościej i jak najłatwiej dla usera.
Interfejs Diagnostyczny ELM 327 wersja na kabel i Bluetooth
Zamieszczone przez Totek Zobacz postakiedyś ukradli katalizator wymieniłem założyłem sondę i od czasu do czasu wywalała błąd sondyLast edited by rambo7; 08-11-2023, 07:38.Kierownik Działu Diesla
Comment
-
oto chodzi że mam iCar2 ale niewiem który program lepszy..katalizator wymieniłem na taki sam w firmie która wymienia wydechy podawałem im dane jaki mam silnik,jaką moc mam i jeszcze po vinie sprawdzali, czujnik kupiłem na allegro i w opisie sprzedawca podawał że z tym silnikiem i z tego roku co mam civica będzie kompatybilna....
Comment
-
Zamieszczone przez Totek Zobacz postato chodzi że mam iCar2 ale niewiem który program lepszy..
Comment
Comment