Zamieszczone przez m26
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Po regulacji zaworow...
Collapse
X
-
Reset kasuje w 6gen zapis błędów i korekty paliwowe,niczego więcej nie robi.
Po odpięciu podtrzymania startuje z niekorygowanych czasów wtrysków, ma to nieraz wpływ na w.o. co błędnie jest przyjmowane za jakieś uczenie. Stabilizowanie się obrotów po czasie,to jedynie efekt tego że ilość paliwa zostaje dopasowana do silnika nie natychmiast,potrzeba na to wystąpienia całego zakresu temperetury i przejazdu z umiarkowanymi obciążeniami.
Czy reset zostanie wykonany czy nie zostanie,to i tak podczas używania nastawy uzysają na koniec identyczne wartości.
Comment
-
Zamieszczone przez khardim24 Zobacz postaKorzystając z tego że wywiązała się taka dyskusja to chciałem zapytać czy Wasze wtryski też tak głośno cykają ? Czy to normalne ? Czy te silniki po prostu tak pracują?
Comment
-
Zamieszczone przez khardim24 Zobacz postaTak zawory regulowalem ten dźwięk wydobywa się z okolic przepustnicy dlatego uważam że to wtryski.
Comment
-
Zamieszczone przez khardim24 Zobacz postaHmm wydaje mi się że moc okej ale mogę się mylić ze względu na to że nie miałem wcześniej styczności. Delikatnie szarpie przy ruszaniu na 1 a takto raczej spoko.
Comment
-
Zamieszczone przez khardim24 Zobacz postaTak tylko czego szukac ?
Comment
Comment