Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

civic d16v1 2005 1.6i vtec brak mocy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• civic d16v1 2005 1.6i vtec brak mocy

d16v1 civic 2005 1.6i wiec tak brak mocy do wczoraj jeszcze blad sklady mieszanki misfire i w eps 22-1 23-1 predkosc samochodu obwod i nierowny sygnal predkosci silnika auto nie widzi odlaczania czyjnika walu i walka map podmienilem mimo ze stary mial wartosci w normie ale tez na urzywany poprawilem mase na ecu i niby ok bledow nie ma w ecu zostaly te w eps ale jak mierzylem poszczegolne elementy to na 2 sondzie lambda zasilanie grzalki jest nierownomierne w granicach 6 - 9 v i caly czas skacze co niby wedlog ad jest niewlasciwe a na 1 jest ok 11-14 i utrzymuje sie problem wynika z masy z ecu ktora to powinna zamknac obwod grzalki poza tym wszystko w normie pomocu dzis 9 godzin z honda i to nie za kierownica przecierz to nienormalne pozdrawiam mam nadzieje ze znajdzie sie ktos na tyle ogarniety zeby cos podpowiedziec jutro zrobie pelny setwis z delikatnym plukaniem systemu olejowego

Nie ułatwiasz sprawy pisząc bez znaków interpunkcyjnych, ale może ktoś rozszyfruje ten wpis . Pozdrawiam

Comment

w trybie Edycji mam cały wpis #1 na czerwono, nie idzie się przebić z czytaniem.
      Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
      Regulamin
      5. Odpowiadasz za to co piszesz.
      • Twój post świadczy o Tobie i Twoim szacunku dla czytających, Oni widzą o czym, jak i co napisałeś... i tak Cię zapamiętają.
      • Nie będą tolerowane:
      - treści z rażącą dysortografią, brakiem wymaganej interpunkcji, dysleksję i braki w ortografii tolerujemy, rozumiemy wtedy że możesz nie mieć polskiej czcionki lub nie znać dobrze języka polskiego będąc obcokrajowcem,
      Kierownik Działu Diesla

Comment

przynajmniej jestem w czyms dobry przepraszam polonistow niestety ja nim nie jestem a co do pisowni to najwygodniej bym nawet spacji mogl sie pozbyc a co do hondy to sie juz naprawila bez potrzeby sie zabralem za elektryke przyczyna byl rozrzad dziekuje pozdrawiam

Comment

Zamieszczone przez bubu_ziomek Zobacz posta
          przepraszam polonistow niestety ja nim nie jestem
          Ja akurat też nie jestem i chciałem Ci pomóc,ale z calym szacunkiem ,nie wiedziałem w czym
          Last edited by m26; 23-05-2017, 00:22.

Comment

Working...
          X