w ASO pewnie idzie ale będzie kosztował dużo. Poszukaj takiego czujnika zgodnie opisem co podałem w linku - tam jest oryginalny, może takie gdzieś znajdziesz? Sprzedawca jak widziałeś nie sprzedał go nie było ofert kupna. co prawda aukcja była w styczniu: Zakończona o 13:17 dnia 25.01.2019 r. ale może go jeszcze ma? wpis #11 link do archiwalnego ogłoszenia allego.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nagle gaśnie w korku. Civic VII (2001r) 1.4 Benzyna 90KM
Collapse
X
-
Zamieszczone przez plewcio0 Zobacz postaA nowy oryginalny to idzie w ogóle dostać?
Comment
-
Problem.
Cześć
Jestem Piotr.
Na początku miałem święcący Check. "Komputer" powiedział "Błąd sondy Lambda""
Od miesiąca mam podobny problem otóż:
Pojawił mi się błąd czujnika położenia wału.
Został zakupiony zmienik, który nie dział
Teraz kupiłem oryginalny czujnik (w salonie Hondy). Został zainstalowany
Wyjechałem pojazdem na jazdę próbną i zgasł. Trasa była po mieście w lekki gorący dzień.
Mechanik mówi mi, że znowu jest błąd położenia wału.
Dodatkowo czuć bardzo paliwo.
Z góry dziękuje za pomoc !
Comment
-
Zamieszczone przez prawosc Zobacz postaNa początku miałem święcący Check. "Komputer" powiedział "Błąd sondy Lambda""
Jaki błąd czujnika?
Wiązka została przedzwoniona?
Może to czujnik położenia wałka a nie wału.
Comment
-
prawość,
na forum nie posługujemy się opowiadaniami, w momencie kiedy oczekujesz konkretów. Nie interesuje mnie/nas co powiedział komputer. Interesuje nas konkretny numer kodu błędu, tu się dowiesz co mówi komputer, nie musisz tego pisać.
Tak że nigdy i nigdzie na żadnym forum nie pisz:
Zamieszczone przez prawosc Zobacz posta"Komputer" powiedział "Błąd sondy Lambda""
Napisz:
Maxi Scan, lub ELM 327 wygenerował kod DTC: P1361. i koniec..., nic nie musisz pisać więcej.
Zamieszczone przez prawosc Zobacz postaMechanik mówi mi,
Zamieszczone przez prawosc Zobacz postaDodatkowo czuć bardzo paliwo.Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Przepraszam jest to moj pierwszy post. Wybaczcie zawolke w odpowiedzi ale nie mialem dostepu aby podlaczyc samochod pod "komputer".
Juz bardziej konkrety daje:
Blad P1361
Niestety juz nie ma tego bledy sondy Lambda
Dodatkowo zalaczam PrtScr:
01.jpg02.jpg03.jpg
Mam nadzieje, ze troszke rzeczowo podalem.
Jeszcze raz przepraszam za brak dokladnosci.
Comment
Comment