Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Porazające tandetą wykończenie wnętrza tego auta..ktoś sie nie zgodzi?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez radeusa Zobacz posta
    Powiem szczerze ze takiej kichy dawno nie zaznałem w żadnym aucie. Szczytem wszystkiego są naklejki przy kratkach nawiewu powietrza. Co to ma być? Resorak Chiński czy co? Macie podobne odczucia siedząc w tym aucie czy jestem odosobniony?
    Jak dla mnie wnętrze jest "surowe", znalazły by sie może auta z wnętrzami z ciut lepszych materiałów (Audi, BMW), naklejki rzeczywiście odłażą..ale znam auta gdzie plastiki w środku rysują sie od samego patrzenia, więc nie marudzę . Wszystko zależy do czego się porówna jeśli chodzi o cenę zakupu (ja moge porównac do ceny nowej Pandy (sic!))
    1,7 CTDI Sport 04'

Comment

dawno nikt nie pisal w tym temacie, ale przylacze sie, wczesniej jezdzilem 6gen i niech mi ktos powie ze tam wnetrze bylo wykonane z gorszych materialow. 6gen rozwalila zona wiec wybierajac auto kierowalem sie sentymentem do civica ale przedewszystkich przekonaniem ze to dobrze wykonane auta. ale przejechalem sie na tym. moja 6gen wyprodukowana byla w japoni. zas nastepca 7gen juz niestety w UK. i roznica jest kolosalna w jakosci majac pod uwage ze roznica aut to 6lat. w 6gen deska rozdzielcza wykonana z miękkiego w dotyku materialu
      7gen plastik twardy w dotyku
      6gen kierownica nie miala śladów użycia
      7gen kolo keriownicy juz wytarte
      ponadto usterki jakie wystepuje w mojej 7gen to: bardzo lekko chodzace nawiewy,przy dziurach same sie ustawiaja,z tylu opadaja szyby,niedziala regulacja reflektorow,nie dziala centralny w tylnych drzwiach,tylnia pólka wykonana z jakiegos qwna jakby styropianu przez co material sie rozlazi na laczeniu (w 6gen deska wykonana drewno podobnego materialu,wygladala jak nowa) pozatym bujający fotel, brak schowka pod drzwignia zmiany biegow,i przy lewarku recznego,przez co butelki lataja po calym aucie co stwarza duze niebiezpiecznstwo jak pod pedaly dostanie sie butelka. i jescze na dodatek tego trafilem na model ktory bierze olej (1litr /1.5 tys km) , auto mam 3miesiace i mam go powoli dosc, zobacze co jescze wyjdzie z tym olejem. nie wiem jak z civic po lifcie, ale ten moj model jest nie udany. ktos powie ze kupilem wrak, z autem bylem na stacji ASO, podlaczono go pod komputer i wszystko bylo OK, zawieszenie wymaga malego wkladu finansowego ale to wcale mnie dziwi po naszych drogach.Aha i jescze jedno, drzwi sie same zamykaja jesli auto stoji pod gorke, po tym myslalem ze spale to auto juz

pozatymi wszystkimi wadami autem zle sie nie jezdzi, ale to nie zmienia faktu ze bardzo zrazilem sie do 7gen, mam nadzieje ze inne modele sa lepiej wykonane

Comment

Working...
      X