Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Porazające tandetą wykończenie wnętrza tego auta..ktoś sie nie zgodzi?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Porazające tandetą wykończenie wnętrza tego auta..ktoś sie nie zgodzi?

Powiem szczerze ze takiej kichy dawno nie zaznałem w żadnym aucie. Szczytem wszystkiego są naklejki przy kratkach nawiewu powietrza. Co to ma być? Resorak Chiński czy co? Macie podobne odczucia siedząc w tym aucie czy jestem odosobniony?

jaka naklejka ?? przecież tam nie ma żadnej naklejki

Comment

Ja też za bardzo nie wiem o co koledze chodzi z tymi naklejkami...
      A w środku Hanka mi baaardzo odpowiada

PSGarage - MECHANIKA - ELEKTRYKA - SWAPY

Comment

Kolega chyba nie widzial wnętrz aut innych marek - przy oplach, fordach i toyotach z tego okresu honda prezentuje się rewelacyjnie

Comment

Kolega jest chyba zły bo mu coś w zawieszeniu stuka i musi chyba odreagować . Szuka niedociągnieć zamiast znaleźć przyczynę

Comment

Zamieszczone przez radeusa Zobacz posta
            Powiem szczerze ze takiej kichy dawno nie zaznałem w żadnym aucie. Szczytem wszystkiego są naklejki przy kratkach nawiewu powietrza. Co to ma być? Resorak Chiński czy co? Macie podobne odczucia siedząc w tym aucie czy jestem odosobniony?
            Chodzi o te małe naklejki?Przecież to banał,mi też się "zwinęły".A co do wnętrza,to uważam,że jest bardzo przyzwoite,plastiki miłe w dotyku i dobrze spasowane.To nie jest Jaguar,tylko bardziej dostępne auto.Ja jestem zadowolony z jakości,prostoty i łatwości obsługi,a dźwignia zmiany biegów to strzał w dziesiątkę .
            sigpic
            Mój błękitek
            http://www.youtube.com/watch?v=VQiD2kngEAg
            Pozdrówka dla wszystkich

Comment

dla mnie tez wnetrze zawiewa tandeta niestety... uklad tunela srodkowego to dla mnie porazka i fakt ze podloga jest po prostu jedna rowna przestrzenia z tylu to jakies nieporozumienie dla mnie.. po dwa faktycznie te naklejki przy nawiewach o zgrozo.. a plastik z ktorego jest wykonana deska tez nie powala..juz smiem twierdzic ze w 5genie deska byla jakas taka przyjazniejsza..

Comment

Zamieszczone przez kasiek Zobacz posta
                dla mnie tez wnetrze zawiewa tandeta niestety... uklad tunela srodkowego to dla mnie porazka i fakt ze podloga jest po prostu jedna rowna przestrzenia z tylu to jakies nieporozumienie dla mnie.. po dwa faktycznie te naklejki przy nawiewach o zgrozo.. a plastik z ktorego jest wykonana deska tez nie powala..juz smiem twierdzic ze w 5genie deska byla jakas taka przyjazniejsza..
                Nie zgodzę się z Tobą. Płaska podłoga sprawia, że jest full miejsca tyłu (przynajmniej w 5D), trzy osoby jadą spokojnie i ta w środku nie musi się rozkraczać jak w autach z tunelem. U mnie żadne naklejki się nie odklejają, nawet nie zauważyłem, że to naklejki. Plastiki też są ok, nie rysują się, nie odbijają światła, miękka kierownica dobrze leży w dłoni. Dla mnie jest o niebo lepiej niż w V czy VI genie. Bez urazy ale tam, panel środkowy z archaiczną suwakową regulacją nawiewu dla mnie to już nie ta epoka. Albo dajmy na to poduszka pasażera w angliku - to jest dopiero tandeta - wygląda jak doklejona.
                sigpic

Comment

No dołączam się do kolegów.

Plastiki bardzo dobrej jakości i również bardzo dobrze spasowane (porównując oczywiście do konkurencyjnych aut z tego samego okresu), tunel środkowy? - Mi się podoba, zwłaszcza odsuwana klapka dzięki której jak chce to nikt nie widzi w zaparkowanym aucie co mam tam w środku, płaska podłoga? No przestańcie To jedna z rzeczy, która mi się bardzo spodobała gdy pierwszy raz wsiadłem do Chomiczka Tak jak FENOMENALNE dla mnie umiejscowienie dźwigni zmiany biegów.

Co do naklejek przy nawiewach to zgodzę się w 100%, ale naprawdę niewiele wkładu wymaga "zrobienie tego po swojemu"
                  sigpic

Comment

akurat konsolwa z suwakami w 5 genie to tandeta ale jakośc platikow mnie bardziej powala na kolana niz to co jest w 7 genie.. jak tam dalej sie reke wezmie przy podszybiu to daj pan spokoj.. zawiewa lipa i tandeta a jak ostatnio to przycisnelam to sie balam ze mi to peknie albo sie wegnie i nie wroci na miejsce hahaha tylko na pierwszy rzut oka wydaje sie byc ok.. wystarczy ze jest duzy baganizk wiec po co jeszcze tyle miejsca z tylu? i rzeczy sie suwaja po calym aucie przez to..i w ogole WTF?
                    taaa odsuwana klapka gdzie jak sie wszyscy smieja.. schowek przemytniczy i bez kitu ten samochod jest nie malym ma duzym autobusem..

po dwa zauwazylam ze te szare wykonczenia w sporcie sie wycieraja na plasikach... wiec nie mowcie ze tandeta
                    dzwignia zmiany biegow im sie tylko udala we wnetzu..

Comment

No kasiek widzę, że ogólnie do tego modelu jesteś nastawiona anty, więc nie ma sensu dyskutować.

Pozdro.
                      Last edited by Goora; 21-01-2010, 16:42.
                      sigpic

Comment

Zamieszczone przez kasiek Zobacz posta
                        akurat konsolwa z suwakami w 5 genie to tandeta ale jakośc platikow mnie bardziej powala na kolana niz to co jest w 7 genie.. jak tam dalej sie reke wezmie przy podszybiu to daj pan spokoj.. zawiewa lipa i tandeta a jak ostatnio to przycisnelam to sie balam ze mi to peknie albo sie wegnie i nie wroci na miejsce hahaha tylko na pierwszy rzut oka wydaje sie byc ok.. wystarczy ze jest duzy baganizk wiec po co jeszcze tyle miejsca z tylu? i rzeczy sie suwaja po calym aucie przez to..i w ogole WTF?
                        taaa odsuwana klapka gdzie jak sie wszyscy smieja.. schowek przemytniczy i bez kitu ten samochod jest nie malym ma duzym autobusem..

po dwa zauwazylam ze te szare wykonczenia w sporcie sie wycieraja na plasikach... wiec nie mowcie ze tandeta
                        dzwignia zmiany biegow im sie tylko udala we wnetzu..

Heh,no właśnie nie mówimy,że tandeta,mnie się srebrne plastiki nie wycierają,chyba,że jesteś władczynią pierścieni i rysujesz co popadnie,nic pod palcami się nie ugina,jedynie te naklejki się zwinęły,ale auto stało rok na dworzu w słońcu,więc miały prawo.
                        sigpic
                        Mój błękitek
                        http://www.youtube.com/watch?v=VQiD2kngEAg
                        Pozdrówka dla wszystkich

Comment

jakbym byla ogolnie nastaiwona to bym go nie kupila.. po prostu mowie co mi sie nei podoba ;p
                          i ze jest to masowka z wieloma wadami..

Comment

jakbym byla ogolnie nastaiwona to bym go nie kupila.. po prostu mowie co mi sie nei podoba ;p
                            i ze jest to masowka z wieloma wadami..
                            Kupiłaś? No to gdzie radość? Gdzie szczęście? A miłość do autek z H na masce to już jest na tym forum obligatoryjna

A tak na serio - autko ma słabe strony... ale które nie ma? Jeździłem sporą liczbą różnych samochodów i obiektywnie mogę powiedzieć, że całościowo jest bardzo dobrze.
                            Ja bynajmniej jestem zadowolonym posiadaczem EP-ki. I nie zamieniłbym swojego "chomiczka" na nic innego

Szczęśliwego użytkowania życzę
                            sigpic

Comment

jaka radosc raczej smutek ciagly po sprzedazy poprzedniej..

brak mi w tym aucie duszy, dlatego poszukiwania następcy trwaja

Comment

Working...
                              X