Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Instukcja Obsługi VII

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Dziś biorę sie za przerabianie na PDF Prosze o troszkę cierpliwości
    Pozdrawiam

Comment

miziol80, geresz super !!! Na pewno się przyda

Comment

Geresz coś chyba nie tak z tym jpg, nie mogę otworzyć żadnego pliku, bo wyskakuje mi, że musze podać hasło do pliku. O co chodzi?

Comment

ehhh... przeczytales moj post czy tylko linka kliknales ?

instrukcja spakowana jest rar-em.. haslo musisz podac .. podane jest we wczesniejszym poscie.. to chyba zaden klopot ..
          Last edited by geresz; 21-01-2010, 14:57.

Comment

Zgadza sie, żaden kłopot. Jeśłi chodzi o instrukcję to już połowa zrobiona. Troszkę sie schodzi, gdyż robię przy okazji jeszcze mały retusz jpg-ów.
            Zapomniałbym Geresz, kawał dobrej roboty wykonałeś, masz piwo
            Last edited by miziol80; 21-01-2010, 18:48.

Comment

po zapoznaniu się z instrukcją stwierdzam jedną przykrą rzecz dla użytkowników diesla otóż w polskiej wersji instrukcji pominięto ten silnik... zgrzyt (zrozumiałe bo u nas nie były sprzedawane) szkoda...

ale robota godna pochwalenia

pytanie jeszcze do geresza czy stron których niema to znaczy były puste ??

Comment

Jest HASŁO. Faktycznie, moje przeoczenie. Sorki. Już wszystko jest ok. Wielki altruista z Ciebie, geresz. Szacun

Comment

Panowie czy plik już został usunięty.Nie moge pobrać.Czy da się coś z tym zrobić?

Comment

kristo 1.7: ktorych stron brakuje ? pewnie jakies przeoczenie z mojej strony ;/

slawo83 : rzeczywiscie.. nie byl to moj blad tylko niewiedza.. jakis komunikat sie pojawia ze sciagniety za duzo razy czy cos w tym stylu .. wrzucilem jeszcze raz... haslo to samo.. niby teraz na konto premium ale nie wiem jak to znowu z tymi limitami jest .. gdyby ktos mogl przerzucic ta instrukcje na jakis inny serwer albo podpowiedziec jak zrobic zeby limitu nie bylo to bylbym wdzieczny..

https://rapidshare.com/files/3389724...kcja_Honda.rar

Comment

nie pamiętam wszystkich ale str 6 str może były puste nieważne
                      a z tym że za dużo razy jest ściąganie to chyba po prostu było przeciążone lepiej ściągać albo rano albo po 23

Comment

6, 82, 270 itd.. sprawdzilem .. rzeczywiscie sa puste - maja tylko numerki wiec bez sensu bylo je skanowac..

Comment

Dzięki.Już pobieram

Comment

moge prosic o manuala na skrzynie [email protected] bo cos nie idzie pobrac z rapida :/

Comment

Zamieszczone przez Tomkos81 Zobacz posta
                              cos nie idzie pobrac z rapida :/
                              ludzie .. czytajcie choc troche.. wrzucilem drugi raz.. sprawdzilem .. dziala.. linka na koncie premium..

pozdrawiam

Comment

Z rapida też pobrać nie potrafię. Jak ktoś pobrał to może niech wyśle mi na email: [email protected] to wrzucę na swój serwer
                                Last edited by Gość; 24-01-2010, 13:24.

Comment

Working...
                                X