Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Instukcja Obsługi VII

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Wystarczy przeczytać żeby wiedzieć że czasem serwer rapida jest przeciążony. A próbę można ponowić dopiero po 2ch minutach. Trochę cierpliwości

Comment

Trzeba mieć anielską cierpliwość. Ja od początku zamieszczenia tego pliku na rapidzie próbuję codziennie przez godzinę i nic. Szkoda, bo na pewno taka instrukcja by się przydała. Trudno...

Comment

a tego linka probujecie i nie dziala ? dziwne.. u mnie za kazdym razem daje sciagnac...

Comment

koledzy jak chcecie mieć pewność to zacznijcie ściągać w godzinach 8-14 albo 23-8 czytałem trochę o rapidzie na forach i wtedy opłaca sie coś ściągać bo mało ludzi korzysta i szybki transfer jest ja ściągałem 10 min

Comment

Witam
            Instrukcję można sciągać z linka poniżej, oczywiście już przerobiłem na plik PDF. Troche to trwało ale mam nadzieję że źle nie wyszło.
            Screen:

Chomikuj.pl to przyjazny serwis do przechowywania i udostępniania plików. Darmowa, nieograniczona przestrzeń i mnóstwo plików do pobrania.

lub

Jeszcze dziś umieszczę wersję instrukcji pozwalającą na zaoszczędzenie papieru jeśli ktoś miałby ochotę wydrukować
            Last edited by miziol80; 25-01-2010, 14:00.

Comment

wyszlo konkretnie.. mozna przyklasnac tylko bo ta wersja jpg wygladala srednio..

Comment

Jeśliby był ktoś zaiteresowany instrukcja w formacie A4 to prosze bardzo
                Screen:

A z tąd można pobrać:

Comment

Niestety, ja tez nie mogę pobrać, bardzo prosze o przesłanie na adres [email protected] Z góry serdecznie dziekuję, pozdrawiam.

Comment

zebym wiedzial ze takie problemy beda to bym sie zastanowil 2 razy zanim poswiecil czas i skanowal..

dla tych co pisza tu jak i na priva: ludzie.. wrzucanie 100 mb w jpg czy nawet 60 w pdf na poczte mija sie z celem ..linki dzialaja.. wystarczy troche dobrych chceci i mozna spokojnie sciagnac.

Comment

kolego nie przejmuj się taką robote odwaliłeś że szok i wielkie dzięki Tobie za to pozdrawiam

a do pozostałych proszę czytać co jest napisanie na rapidzi
                      jeśli nie jest napisane że link zostatł usunięty bądź błąd 404 czyli nie ma linku to napewno jest na rapid'zie

Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.

natomiast ta informacja z rapidshare oznacza ze jest przeciążona serwery więc trzeba odświeżać i wkońcu sie uda

lub jak już pisałem robić to późno w nocy lub rano

pozdrawiam

i jeszcze raz dzięki geresz

Comment

wielkie dzięki własnie sciagam instrukcje i juz wiem ze napewno mi sie przyda

Comment

Sprawdziłem własnoręcznie-wszystko działa.
                          Linki przeniosę do MANUALI-oczywiście zaznaczę kto jest autorem

Podziękowania dla goresza i miziola
                          Last edited by BeatleJohn; 21-02-2010, 22:10.
                          ビートル ジョン

Comment

Mógłbym prosić o ponowne wrzucenie instrukcji obsługi ponieważ powyższe linki już nie działają.

Comment

Dziś wieczorem jak będę w domu to Ci udostępnię.

Comment

Tu masz link do instrukcji:

Bezpłatny hosting plików, obrazków i zdjęć bez konieczności ponoszenia dodatkowych opłat. Pozwalamy na darmowe dzielenie się plikami z innymi użytkownikami internetu.

Pozdrawiam

Comment

Working...
                                X