Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy sport spala wiecej???

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Może i zależy od przebiegu ... Mój brat kupił z 13 tysięcznym przebiegiem i absolutnie nie przeszkadzał nam dźwięk silnika. Wręcz wydawał mi się "kulturalny"

Comment

ja mam 135 tys przejazdu i uważam ze cichutko chodzi wcześniej mykałem peugotem 306 racja tam nic nie słyszałem ale miła odmian że sie słyszy silniczek (bardziej słyszę w hondzi jak mi klima warczy niż sinik)
      Last edited by kristo1,7; 22-09-2009, 20:02.

Comment

Ja jezdzilem wczesniej pontoem wiec moja civka wydaje mi sie bardoz twarda ( wole to niz ponton). Moi znajomi tez twierdzom ze jest twardy nawet ci co jezdza WV golfami ( a wiadomo jakie to twarde samochody). Choc przyznam ze duzo zalezy od opon jak zmieniam na zimowki o wyzszym profilu to czuc roznice.

Comment

o rany to dla mnie moj civic to ponton.. normalnie jak w komfortowej kanapie

Comment

ponton ?? pontonami to sie pływa a nie jeździ po ulicach ??? hihihihi (pontoen to peugeot ??? czcy jak )

Comment

Zamieszczone przez goofer Zobacz posta
              Ja jezdzilem wczesniej pontoem wiec moja civka wydaje mi sie bardoz twarda ( wole to niz ponton). Moi znajomi tez twierdzom ze jest twardy nawet ci co jezdza WV golfami ( a wiadomo jakie to twarde samochody). Choc przyznam ze duzo zalezy od opon jak zmieniam na zimowki o wyzszym profilu to czuc roznice.

Ja nazywam takie samochody tapczanami. Może i bardziej komfortowo jeździ ale tapczan nie może się dobrze trzymac drogi i być pewny w zakrętach (i różnych niespodziewanych sytuacjach na drodze wymagających jakiegoś szybkiego manewru).

Twardość Hondy bardzo czuć na kiepskich drogach i jedynie wtedy może być to uciążliwe (jak dla mnie). Nie wiem jak będzie na mniejszych (15') zimówkach..trochę tego wysokiego profilu się obawiam.
              Co do twartości ..porównuje H. do Punto II (tapczanik na małych kółeczkach) i do Kia Ceed - mega tapczan z silnikiem 1.4 i takimi sobie plastikami, która nie daje z jazdy zupełnie nic. Jazda testowa tym ostatnim mnie zdegustowała ..stąd Honda
              1,7 CTDI Sport 04'

Comment

Working...
              X