Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak wymontować lampki podświetlenia rejestracji.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

o kurczę nie spodziewałem się aż takiej mocy
    Jest dobrze
    Było Honda Civic VII EU8 D16V1
    Jest Seat Leon Cupra R310

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
      tak daje że można śmiało jeździć tyłem do przodu. To jeszcze ja poproszę, załącz wsteczny ... tak dla porównania które mocniejsze ?

Proszę bardzo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Dla mnie to trochę wieśtuningiem zajeżdża. Czasami bywam konserwatystą, więc i tu uważam, że najlepiej pasują tradycyjne żarówki. Wystarczy klosze przemyć od wewnątrz, z zewnątrz przetrzeć delikatnym mleczkiem polerskim na gąbeczce i jest cacy. Tak właśnie ja zrobiłem.

Comment

ja mam tak samo, ale to chyba kubsztyk jest taki etap w życiu człowieka, trzeba to przejść, montowałem wszystkie rzeczy a'la tuningowe, od odgromników, przez LED'y, po magnetyzery, i rożnego rodzaju doloty.
          LEDy w tym przypadku świecą bardzo kontrastowo, foto ujawnia efekt nieczytelności tablicy rejestracyjnej, co widać, żarówka daje na tyle rozproszone miękkie światło że równomiernie świeci po całości tutaj mamy 2 mocne snopy światła i do tego tam mocne że światło kładzie się po zderzaku i asfalcie. Kwestia gustu. Po jakimś czasie zarzuciłem ledy które tak świecą jak na foto, nie o taki efekt mi chodziło.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
          X