Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie amortyzatory na tył

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jakie amortyzatory na tył

Witam posiadam Honde Civic VI potrzebuje wymienić amortyzatory w tyle tylko nie wiem na jakie możecie mi jakieś polecić pieniądze jakie bym chciał wydać za amortyzator to granica 80-140 zł

zjedź na dół strony -> https://www.honda.amorki.com/wersja....=418&m=5&o=107

Bardzo dobre są Kayaba, i te polecam.
    Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
    Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

A te amortyzatory Magnum to jakieś dobre czy lipne Czy warto je brać czy lepiej dołożyć i kayaba
      Last edited by zelek4130; 22-04-2010, 07:15.

Comment

Skoro istnieją to ktoś je kupuje, ale nie widziałem opinii na ich temat. Kayaba są ogólnie polecane, dlatego i ja je polecam.
        Jeśli chcesz mieć autko jeszcze kilka ładnych lat zainwestuj.
        Last edited by Domanoid; 22-04-2010, 11:26.
        Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
        Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

co do magnum mam ale w V genie powiem szczerze tanio, a jak mówią tanie mięso psy jedzą
          nie miałem wyboru bo nie miałem kasy na lepsze a teraz żałuję
          nie polecam nikomu chyba że chcesz się auta pozbyć :P

Comment

na tył kup kayaby spokojnie zmiescisz sie w granicy jaka napisales ja za tylnie do mojej 5d zaplacilem 170 zł razem z wymiana za strone

Comment

Pozwolę sobie się przyłączyć do tematu.. chyba założyciel wątku nie będzie miał nic przeciwko.

Jakie amortyzatory tylne ma honda 1.4 sport z rocznika 2005. W serwisie hondy zaśpiewali mi 550 za 1 sztuke plus 150 wymiana, wydaje mi sie ze maja niezłą marze. Wiec pomyslalem ze kupie takie jak oryginalne i wymienie w jakimś innym warsztacie, pewnie wyjdize taniej.
              Chciałbym oryginalne takie jak miałem bo byłem bardzo zadowolony z prowadzenia sie auta .

Comment

kolego kup sobie kayaby to jest naprawde bardzo dobra firma dorównująca jakościa orginalnym

tu masz kayaby a wymiana ja placilem za swoje 30 zl za strone takze za 400 zl spokojnie wymienisz obie strony
                Last edited by jump23; 22-06-2010, 16:41.

Comment

Working...
                X