Witam posiadam Honde Civic VI potrzebuje wymienić amortyzatory w tyle tylko nie wiem na jakie możecie mi jakieś polecić pieniądze jakie bym chciał wydać za amortyzator to granica 80-140 zł
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie amortyzatory na tył
Collapse
X
-
zjedź na dół strony -> https://www.honda.amorki.com/wersja....=418&m=5&o=107
Bardzo dobre są Kayaba, i te polecam.Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.
-
Skoro istnieją to ktoś je kupuje, ale nie widziałem opinii na ich temat. Kayaba są ogólnie polecane, dlatego i ja je polecam.
Jeśli chcesz mieć autko jeszcze kilka ładnych lat zainwestuj.Last edited by Domanoid; 22-04-2010, 11:26.Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.
Comment
-
Pozwolę sobie się przyłączyć do tematu.. chyba założyciel wątku nie będzie miał nic przeciwko.
Jakie amortyzatory tylne ma honda 1.4 sport z rocznika 2005. W serwisie hondy zaśpiewali mi 550 za 1 sztuke plus 150 wymiana, wydaje mi sie ze maja niezłą marze. Wiec pomyslalem ze kupie takie jak oryginalne i wymienie w jakimś innym warsztacie, pewnie wyjdize taniej.
Chciałbym oryginalne takie jak miałem bo byłem bardzo zadowolony z prowadzenia sie auta.
Comment
-
Last edited by jump23; 22-06-2010, 16:41.
Comment
Comment