Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nagłe basowe pierdzenie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez krzysiekkrk85 Zobacz posta
    miałem dokładnie to samo, i prawie na 100% masz dziurawy tłumik środkowy. Dziura wcale nie musi być duża, ja dzisiaj wymieniłem cały wydech i mam spokój
    Ponawiam pytanie: ile Cie to kosztowalo?
    Moja hondzinka D14Z2 - http://www.civicforum.pl/showthread....eta+Konia+Wozi

Comment

tłumik środkowy kupisz na allegro do 150zł z wysyłka końcowy podobna cena oczywiście zamienniki co dają 2 lata gwarancji

Comment

Zamieszczone przez Koniuu Zobacz posta
        Ponawiam pytanie: ile Cie to kosztowalo?
        297zł komplet 2 tłumików + mocowania. Kupowałem w tym sklepie www.tlumiki.eu i polecam, świetna obsługa, gość doradzi co wybrać. Ja szukałem czegoś taniego, ale ma też w sprzedaży droższe i lepsze tłumiki

Comment

albo dziura za katalizatorem łaczenie z srodkowym tłumikiem
          ale najlepiej podniesc oprzód odpalić -jedna osoba delikatnie gazuje druga słucha i juz wszystko wiadomo
          zdjąć wydech z wieszaków i tez bedzie wiadomo co i gdzie

Comment

Miałem podobnie. Środkowy tłumik (nowy) wada fabryczna. Żadnej dziury tylko w miejscu puszki na łączeniu kołnierza blacha była słabo sprasowana i przepuszczała. Tłumika nie opłaca się spawać. To takie w stylu "..nie bądź dziadem przywiąż sznurem" .Ja nowy tłumik środkowy kupiłem za 149zł i 20zł założenie (do tego 3 gumy po 7zł, pierścień do tłumika końcowego 11zł i pastę 8zł). Tak to będziesz ciągle jeździł i spawał i tak go nie naprawisz.

Comment

Working...
            X