Gwinty podejdą. U mnie natomiast ten 'emulator' był ciut za długi i został odrobinę przycięty... Ale to zależy ile masz tam miejsca przy katalizatorze. i pod jakim katem będzie wejście na sondę w tym czym zastąpisz katalizator.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Druga sonda
Collapse
X
-
The 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
------------------------------------------------------------------
-
Niestety nie jestem w stanie tego teraz ocenić bo mam uje... ta druga sondę i na PB tak czy siak ze zapala check. Przed zima pewnie trzeba będzie ogarnąć ta sondę ale teraz jak auto się szybko rozgrzewa i przełącza na LPG to jest OK.
Na LPG mam emulator OBD który zajmuje się druga sonda i mogę śmigać.The 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
Comment
-
a u mnie po usunięciu katalizatora sonda została podpięta do podwozia opaskami
jeżdze tak drugi rok i jest ok
Comment
-
Bedzie śmigać tylko ja bym sprawdził spalanie bo może wzrosnąć... Moze masz jakąś krotka ta tulejkę. Ja dodatkowo w przelotowym miałem już taka 'wypustkę' coś właśnie w rodzaju tulejki i do tego dodałem jeszcze ten 'emulator'.
Gdzieś jeszcze wydaje mi się ze czytałem ze można jakoś do tulejki pod sonda jakaś podkładkę wsadzić żeby ograniczyć dostęp spalin ale nigdy tego nie widziałem wiec nie mam pojęcia co to za patent
U mnie wiem ze jest walnięta sonda bo przed wywaleniem katalizatora tez check się zapalał...The 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
Comment
Comment