Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy bedą wystawać????? VI gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czy bedą wystawać????? VI gen

Witam!!!moje pytanie to czy felgi 15-stki 8j wszystkie cztery bedą wystawać po za błotniki???bo mam okazje kupic tanio ładne felgi.z góry dziekuje i pozdrawiam!!!
    Last edited by pain; 25-10-2010, 15:02.

to zalezy od ET felgi(osadzenie felgi)

Comment

Owszem, zależy od ET, ale mimo wszystko 8-ki to sporo... Może wystawać lub obcierać. Do Civiców najlepiej sprawdzają się 6.5 lub 7
      Najlepsze optimum to:
      6.5 -> ET 38-50
      7 -> ET 40-50
      LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
      sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Dzięki za podpowiedzi.wiem ze et dwóch felg jest 0 i dwóch 10 jak myślicie wejdą?

Comment

eeeeeee, chyba będą ciut wystawać

Comment

Zamieszczone przez HOPEK85 Zobacz posta
            Dzięki za podpowiedzi.wiem ze et dwóch felg jest 0 i dwóch 10 jak myślicie wejdą?
            o ja pierdziu

bedzie jak w F1 troszke wystawac

Comment

Troszke bedą bo dziś mierzyłem od kumpla 15x8j ale inne et i wystawały nie dużo jak przyjdzie do tego gleba mysle ze bedzie ok

Comment

jesli nie beda wystawac poza błotnik to beda obcierac od środka przy skręcaniu...
                sigpic

Comment

Tak wiem ale włsnie wystają ze 2cm a opona jest naciągnieta do stożka wiec nie powinna ocierać

Comment

Tylko pamiętaj, że koła wystające poza karoserię samochodu (nie bierzemy pod uwagę lusterek, spoilerów, itp jako karoserii) nie są tolerowane przez funkcjonariuszy policji . Chyba lepiej będzie, jak poszukasz ciut droższych felg, ale bezproblemowo pasujących do twojego Civica.

Comment

Będą wystawać napewno. ja mam 7J i już są równo z błotnikiem i powiem ze na większych ''dołkach'' już ocierają;/.

Comment

zawsze mozesz zrobic ze 2 do 3 stopni nachylenia koła ale to trzeba zglebić
                        sigpic

Comment

Zamieszczone przez Duff Zobacz posta
                          Tylko pamiętaj, że koła wystające poza karoserię samochodu (nie bierzemy pod uwagę lusterek, spoilerów, itp jako karoserii) nie są tolerowane przez funkcjonariuszy policji . Chyba lepiej będzie, jak poszukasz ciut droższych felg, ale bezproblemowo pasujących do twojego Civica.
                          Z tego co wiem to wystawać poza nadkole nie może bieżnik opony, ale to obsłyszane wiadomości
                          moja koHanka - Satin Silver 1,4is EJ9

Comment

nie moze wystawac KOŁO. nie wazne czy rant felgi czy opona.
                            sigpic

Comment

Working...
                            X