Witam!!!moje pytanie to czy felgi 15-stki 8j wszystkie cztery bedą wystawać po za błotniki???bo mam okazje kupic tanio ładne felgi.z góry dziekuje i pozdrawiam!!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy bedą wystawać????? VI gen
Collapse
X
-
Owszem, zależy od ET, ale mimo wszystko 8-ki to sporo... Może wystawać lub obcierać. Do Civiców najlepiej sprawdzają się 6.5 lub 7
Najlepsze optimum to:
6.5 -> ET 38-50
7 -> ET 40-50
Comment
-
Zamieszczone przez HOPEK85 Zobacz postaDzięki za podpowiedzi.wiem ze et dwóch felg jest 0 i dwóch 10 jak myślicie wejdą?
bedzie jak w F1 troszke wystawac
Comment
-
Tylko pamiętaj, że koła wystające poza karoserię samochodu (nie bierzemy pod uwagę lusterek, spoilerów, itp jako karoserii) nie są tolerowane przez funkcjonariuszy policji. Chyba lepiej będzie, jak poszukasz ciut droższych felg, ale bezproblemowo pasujących do twojego Civica.
Comment
-
Zamieszczone przez Duff Zobacz postaTylko pamiętaj, że koła wystające poza karoserię samochodu (nie bierzemy pod uwagę lusterek, spoilerów, itp jako karoserii) nie są tolerowane przez funkcjonariuszy policji. Chyba lepiej będzie, jak poszukasz ciut droższych felg, ale bezproblemowo pasujących do twojego Civica.
Comment
Comment