Witam.Dopatrzyłem się że po spryskaniu przedniej szyby muszę załączyć wycieraczki.W moich poprzednich autach włączały się automatycznie.Dajcie znać czy "ten typ tak ma" czy kolejne popołudnie w garaźwu.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wycieraczki i spryskiwacz
Collapse
X
-
ten typ tak matez tak mam w swoim civicu i powiem ze to jest wygodniejsze i bardziej praktyczne rozwiazanie. np gdy masz brudna szybe i nie pada deszcz chcesz ja przetrzec i akurat zabraklo Ci plynu w spryskiwaczu to przy automatycznym zalaczaniu wycieraczek slyszysz bardzo "przyjemny" zgrzyt gum wycieraczek o szybe
Jeszcze przy tym moze sie porysowac przednia szyba.
-
Zamieszczone przez podroze100l Zobacz postaWitam
Jakie sa dlugosci przednich pior wycieraczek oraz tylniej?? Honda civic 1998 1.4.
Jeżeli chodzi o tył to nie mam pojęcia. U mnie ktoś założył 40cm ale to jest zdecydowanie za mało... zamierzam zmienić.
Comment
-
Zamieszczone przez BeatleJohn Zobacz postaWitam.Dopatrzyłem się że po spryskaniu przedniej szyby muszę załączyć wycieraczki.W moich poprzednich autach włączały się automatycznie.Dajcie znać czy "ten typ tak ma" czy kolejne popołudnie w garaźwu.
Comment
-
ręcznie
Civic 1,4i / 1997 / 5d
U mnie też właczyć trzeba osobno. Nie wydaje mi się żeby to była awaria. Może to zależy od modelu czy rocznika skoro innym włącza się automatycznie.
A wycieraczki: od kierowcy - 53 cm; od pasażera 48 cm; tylne - nawet nie wiemLast edited by Gość; 24-09-2008, 14:40.
Comment
Comment