Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

podsufitka, filtr pyłkowy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• podsufitka, filtr pyłkowy

po pierwsze odkleja mi sie podsufitka moze ktos zna godny polecenia preparat do jej podklejenia ktory nie zostawi plam? po drugie bardzo paruja mi szyby szczegolnie zima dowiedzialem sie ze wymiana filtra pyłowego jest na to lekarstwem wiec wyjmuje obudowe tego filtra a tam go nie ma zdziwilem sie troche ale w sklepie powiedziano mi ze filtr ten jest niezbedny tylko w samochodach z klima a ja nie mam wiec nie wiem czy warto go kupowac dodam ze kosztuje 58zł co o tym myslicie?

Jak kupiłem swoja też w obudowie nie było filtra ale denerwowały mnie smieci wylatujace z nawiewu, wymieniłem i jest spokój 58zł to nie tak duzo wychodzi 16gr na dzień

Comment

Zamieszczone przez darek sadowski Zobacz posta
      po pierwsze odkleja mi sie podsufitka moze ktos zna godny polecenia preparat do jej podklejenia ktory nie zostawi plam? po drugie bardzo paruja mi szyby szczegolnie zima dowiedzialem sie ze wymiana filtra pyłowego jest na to lekarstwem wiec wyjmuje obudowe tego filtra a tam go nie ma zdziwilem sie troche ale w sklepie powiedziano mi ze filtr ten jest niezbedny tylko w samochodach z klima a ja nie mam wiec nie wiem czy warto go kupowac dodam ze kosztuje 58zł co o tym myslicie?
      Filtr pyłkowy warto założyć nawet jak nie ma klimy, są dwa rodzaje filtrów do wersji z klimą i bez, gabarytowo są takie same ale wykonane z innego materiału, te do wersji bez klimy są tańsze. Trzeba poszukać bo nawet nie wszyscy sprzedawcy wiedzą że są dwa rodzaje i nie rozróżniają ich albo celowo mówią że są tylko jedne żeby więcej kasy wyciągnąć.
      Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

dzieki a co z ta podsufitka?

Comment

Working...
        X