po pierwsze odkleja mi sie podsufitka moze ktos zna godny polecenia preparat do jej podklejenia ktory nie zostawi plam? po drugie bardzo paruja mi szyby szczegolnie zima dowiedzialem sie ze wymiana filtra pyłowego jest na to lekarstwem wiec wyjmuje obudowe tego filtra a tam go nie ma zdziwilem sie troche ale w sklepie powiedziano mi ze filtr ten jest niezbedny tylko w samochodach z klima a ja nie mam wiec nie wiem czy warto go kupowac dodam ze kosztuje 58zł co o tym myslicie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
podsufitka, filtr pyłkowy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez darek sadowski Zobacz postapo pierwsze odkleja mi sie podsufitka moze ktos zna godny polecenia preparat do jej podklejenia ktory nie zostawi plam? po drugie bardzo paruja mi szyby szczegolnie zima dowiedzialem sie ze wymiana filtra pyłowego jest na to lekarstwem wiec wyjmuje obudowe tego filtra a tam go nie ma zdziwilem sie troche ale w sklepie powiedziano mi ze filtr ten jest niezbedny tylko w samochodach z klima a ja nie mam wiec nie wiem czy warto go kupowac dodam ze kosztuje 58zł co o tym myslicie?
Comment
Comment