poszukuje miejsca gdzie znajduje się filtr kabinowy, podobno jest pod schowkiem ale go tam nie widziałem, zna kto to sekretne miejsce i sposób dotarcia?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
filtr kabinowy umiejscowienie
Collapse
X
-
Last edited by BeatleJohn; 13-05-2009, 21:15.ビートル ジョン
-
Zamieszczone przez mazi880709 Zobacz postaa ja wam poiwem ze g... prawda:P ja rozkrecilem schowek i zadnej ramki nie bylo a filtr kabionowy mam:P ha:P oj bj malo poinformowany jestesビートル ジョン
Comment
-
Zamieszczone przez Legionista84 Zobacz postaja tez nie mialem zadnej ramki....ale nie wiem czy zostala ona wyjeta i wyrzucona przez poprzedniego wlasciciela czy po prostu jej nie bylo...fiiltr wlozylem luzemja jak włączyłem dmuchawe bez tej zaślepki to nic nie leciało z kratektylko całe powietrze właśnie tam dołem wylatywało
Comment
-
ja mam tak jak legionista wkladany od spodu bez zadnej ramki otwiera sie takei wieczko wklada filtr i zamyka wieczko:P jak bylem w sklepie to baba mi pokazala w katalogu 2 rodzaje filtrow takei wlasnie wkladane w ramke i trzeba rozbierac schowek i 2 taki jak mam ja bez zadnego rozbierania :P wkladajac od spodu a zdj juz gdzies tu kiedys dawalem
Comment
-
filtr kabinowy montowany jest w ramce i wkładany od spodu wtedy zaślepiamy go plastikiem w kształcie"L" a leżeli filtr wkładany jest od przodu po zdemontowaniu schowka to zaślepka jest płaska chyba że kolega mazi ma jeszcze jakieś inne rozwiązanie
Comment
Comment