Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

filtr kabinowy umiejscowienie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• filtr kabinowy umiejscowienie

poszukuje miejsca gdzie znajduje się filtr kabinowy, podobno jest pod schowkiem ale go tam nie widziałem, zna kto to sekretne miejsce i sposób dotarcia?

Zanim napiszesz następny temat,skorzystaj z opcji "szukaj"-na temat filtru wyświetliło się trochę informacji.
    Last edited by BeatleJohn; 13-05-2009, 21:15.
    ビートル ジョン

Comment

to jest możliwy w różnych miejscach? 97 h/b

Comment

Nie jest powiedziane,ze masz filtr bo były wersje z nim i bez niego.Jak zdemontujesz schowek przed pasażerem to zobaczysz ramkę.Jeśli jej nie ma....to i filtra brak.
        ビートル ジョン

Comment

ramka to takie cuś w kształcie litery L, nie szarp się z tym na siłę bo połamiesz zaczepy, wystarczy lekko odgiąć, sama wyskoczy

Comment

a ja wam poiwem ze g... prawda:P ja rozkrecilem schowek i zadnej ramki nie bylo a filtr kabionowy mam:P ha:P oj bj malo poinformowany jestes

Comment

Zamieszczone przez mazi880709 Zobacz posta
              a ja wam poiwem ze g... prawda:P ja rozkrecilem schowek i zadnej ramki nie bylo a filtr kabionowy mam:P ha:P oj bj malo poinformowany jestes
              To wrzuć fotki i mnie doinformuj,bo rozbierałem to juz pare razy do naprawy rezystorka i innych rzeczy i jakoś nie widzę....Chyba,ze faktycznie juz jestem za stary i wzrok zawodzi.....
              ビートル ジョン

Comment

ja tez nie mialem zadnej ramki....ale nie wiem czy zostala ona wyjeta i wyrzucona przez poprzedniego wlasciciela czy po prostu jej nie bylo...fiiltr wlozylem luzem
                1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

Comment

Zamieszczone przez Legionista84 Zobacz posta
                  ja tez nie mialem zadnej ramki....ale nie wiem czy zostala ona wyjeta i wyrzucona przez poprzedniego wlasciciela czy po prostu jej nie bylo...fiiltr wlozylem luzem
                  a pasażerowi nie daje po nogach ? ja jak włączyłem dmuchawe bez tej zaślepki to nic nie leciało z kratektylko całe powietrze właśnie tam dołem wylatywało

Comment

ja nie mowie o zaslepce, tylko ramce w ktora wkladamy filtr. zaslepka jest i nie daje po nogach
                    1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

Comment

Ja mam 1.4 is 90 KM tylko że z 1997r. i 5 d i mam tą ramke

Comment

ja mam tak jak legionista wkladany od spodu bez zadnej ramki otwiera sie takei wieczko wklada filtr i zamyka wieczko:P jak bylem w sklepie to baba mi pokazala w katalogu 2 rodzaje filtrow takei wlasnie wkladane w ramke i trzeba rozbierac schowek i 2 taki jak mam ja bez zadnego rozbierania :P wkladajac od spodu a zdj juz gdzies tu kiedys dawalem

Comment

ja zeby wlozyc filtr mimo braku ramki i tak musialem odkrecic schowek i znajdujaca sie za nim "dluga blaszke"
                          1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

Comment

filtr kabinowy montowany jest w ramce i wkładany od spodu wtedy zaślepiamy go plastikiem w kształcie"L" a leżeli filtr wkładany jest od przodu po zdemontowaniu schowka to zaślepka jest płaska chyba że kolega mazi ma jeszcze jakieś inne rozwiązanie

Comment

no aj nie mialem zadnej ramki a walsnie zaslepke ma mw ksztalcie L i wklada sie go od spodu

Comment

Working...
                              X