Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki zderzak ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jaki zderzak ?

Miałem mała przygodę a mianowicie sarna samobójczyni wyskoczyła mi centralnie przed maskę. Szczęście, że się rozpędzałem dopiero i jechałem ok. 50 km/h. zderzak pękł miejscami, odlazła farba na szczęście reszta samochodu bez szkód
    teraz pytanie czy szukać zderzaka w kolorze nadwozia cypress green czy kupić inny kolor i dać do malowania. Boje się, że zielony zielonemu może nie być równy i też musiałbym dać do malowania, chociaż z drugiej strony zderzaki nie w kolorze, ale wyglądające na nie poobijane kosztują tyle co w kolorze. Może coś doradzicie?

Do 3d zderzaki tylne na allegro sa juz od 150 zl, moze cos wyhaczysz w dobrym kolorze, po numerze spróbuj namierzyć odpowiedni kolor. za malowanie chyba teraz jest od 250 zl w zaleznosci od rejonu.

Comment

Przednie zderzaki to już większy koszt a podejrzewam, że sarnę ściągnął przednim ... Co do koloru to celuj w ten sam kolor, nawet jak będzie się różnił odcień to zawsze lepiej pomalować ten sam kolor (ewentualne późniejsze odpryski nie będą tak widoczne) ... no chyba, że nie będziesz mógł takiego znaleźć to szukaj innego koloru w jak najlepszym stanie
      moja koHanka - Satin Silver 1,4is EJ9

Comment

kolego lepiej poszukaj innego i daj do malowania kolor dobira ci z klapki paliwa nie bedzie zadnej rożnicy

Comment

to jeszcze zalezy od lakiernika czy bedzie roznica czy nie ale tak to masz racje

Comment

Working...
          X