Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lusterko do generacji VI 5d

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

latają Ci bo wypadła metalowa kulka ( są bodajże dwie lub trzy ) która osadzona jest w małym wyzłobieniu Zdejmij lusterko odkęc tę śruby od spodu Bedziesz mogł odciągnąć tą skrętną cześć i tam ową kulke zobaczysz lub tylko po niej ślad Mi wyrobiło sie to wyżłobienie w którym kulka osiada( jednocześnie zatrzaskując sie w miejscu) Do dziś jezdzę z zaklejomymi lusterkami na czarna taśme Moze ktos coś pomoże w tym temacie Bo słyszałem ze jedynie wymiana lusterka

Comment

Ja na razie mam włożoną, między część ruchoma a część nieruchomą lusterka, łatkę z piłki do nogi ale jestem zdania, że jeśli ktoś coś w aucie zamontował to to powinno działać więc mam zamiar to naprawić ( o ile się da )

Za dotychczasowe wypowiedzi dziękuję
      Dziękuję wszystkim zainteresowanym za okazaną pomoc

Comment

Witam. Wznawiam temat.
        Przyszłe pierwsze ciepłe dni i wziąłem się za owe lusterko.
        Wiem w juz w czym tkwi problem.
        Faktycznie są trzy kulki, których zadaniem jest blokowanie lusterka w pozycji złożonej lub rozłożonej. Dodatkowo wewnątrz lusterka jest sprężyna, która dociska część ruchomą lusterka do części nie ruchomej. Tu pojawia się mój problem. Ów sprężyna jest zabezpieczona taką specjalnie wygiętą podkładką, która już nie spełnia swojego zadania.
        Tu moje pytanko. Da się ową podkładkę czymś zastąpić ???
        Dziękuję wszystkim zainteresowanym za okazaną pomoc

Comment

Working...
        X