witam mam hc 98r 3d. denerwowało mnie to ze przy liczniku nie podswietlało mi cyfr od naliczania kilometrów, tych co mozna eykasowac. wymieniłem wszystkie zarówki ale dalej nic z tego, podswietla pierwsza cyfre a pozostałe 3 sa ciemne . nie wiecie co to mozna z tym zrobic??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Podswietlenie licznika
Collapse
X
-
mnie tez to denerwowało wiec własnie skończyłem take cuś
Ja mam 5D i inny licznik ale pewnie we wszystkich licznikach ten obszar pod wskaznikiem dziennym jest czymś pozasłaniany Ja właśnie tam przykleiłem pasek skierowany prosto na ,,dzienny'' i jak na moje jest lux
Pewnie inni powiedzą ze mocna zarówka diodowa wystarczy Ale własnie przeglądałem temat Zrob to Sam ( tobie tez polecam) i jakoś nikt w 3D nie miał tam dobrze podswietlonego wskażnika ,, dziennego''
Jesli nie chcesz sie bardzo z tym bawić to zawsze mozesz tylko jeden pasek ( 3 diody ) Ale jak i gdzie to nie wiem bo nie mam 3D
Pokombinuj
-
Panowie mam pytanie mam 5d mógłby ktoś wrzucić zdjęcie żarówek które podświetlają zegary i wszystkie włączniki mam problem ze znalezieniem takich żarówek! na pewno mają jakiś symbol! chce zrobić czerwone podświetlenie zegarów i kokpitu tak jak w audi.
Bardzo proszę o pomoc.
Comment
-
Last edited by vandarko; 28-10-2010, 20:59.
Comment
Comment