Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podswietlenie licznika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Podswietlenie licznika

witam mam hc 98r 3d. denerwowało mnie to ze przy liczniku nie podswietlało mi cyfr od naliczania kilometrów, tych co mozna eykasowac. wymieniłem wszystkie zarówki ale dalej nic z tego, podswietla pierwsza cyfre a pozostałe 3 sa ciemne . nie wiecie co to mozna z tym zrobic??

mnie tez to denerwowało wiec własnie skończyłem take cuś

Ja mam 5D i inny licznik ale pewnie we wszystkich licznikach ten obszar pod wskaznikiem dziennym jest czymś pozasłaniany Ja właśnie tam przykleiłem pasek skierowany prosto na ,,dzienny'' i jak na moje jest lux

Pewnie inni powiedzą ze mocna zarówka diodowa wystarczy Ale własnie przeglądałem temat Zrob to Sam ( tobie tez polecam) i jakoś nikt w 3D nie miał tam dobrze podswietlonego wskażnika ,, dziennego''

Jesli nie chcesz sie bardzo z tym bawić to zawsze mozesz tylko jeden pasek ( 3 diody ) Ale jak i gdzie to nie wiem bo nie mam 3D
    Pokombinuj
    Załączone pliki

Comment

Panowie mam pytanie mam 5d mógłby ktoś wrzucić zdjęcie żarówek które podświetlają zegary i wszystkie włączniki mam problem ze znalezieniem takich żarówek! na pewno mają jakiś symbol! chce zrobić czerwone podświetlenie zegarów i kokpitu tak jak w audi.

Bardzo proszę o pomoc.

Comment

Temat przerabiany poszukaj w dziale Zrób to sam przykładowy link do tej stronki miłej lektury
        Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.

zmiana podswietlania na diodowe
        Last edited by vandarko; 28-10-2010, 20:59.

Comment

Vandarko jesteś boski chłopie dzięki

Comment

Working...
          X