to podaj mi maila to ci wysle
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Filtr przeciwpyłkowy w 3D
Collapse
X
-
Dzieki za manuala Jump23 ale na nic sie niezdał niestety tam jest albo wersja bez klimy albo werja z klima i filtrem kabinowym ,na którego u mnie wogóle nie ma mjejsca.Wiec wziołem sie zato wczoraj juz na powaznie i udalo mi sie nie dokonca zdemontowac ta puszke pod schowkiem ale uchylic na tyle ze dostałem sie tam odkuzaczem.i musze powiedziec ze niespodiewałem sie tam tylu lisci i wszytkiego co tylko mogło wpasc,1/3 nagrzewnicy zasłaniały wlasnie liscie.Mysle ze wydajnosc wzrosnie. teraz cieszko odczuc poczekam na wiksze upały ale mysle ze teraz juz bedzie ok
Comment
-
czasu nikt tego nie czyscil a liscie sie tam dostaly to nie ma sie czemu dziwic ja u siebie jak zmieniam filtr pylkowy to rozbieram schowek wyciagam filtr i puszczeam nadmuch zeby wszytskie liscie wylecialy ale dalej mnie to dziwi ze masz klime a nie masz filtra pylkowego
Comment
-
Zamieszczone przez psx Zobacz postaJa mam podobnie jak elnino81net. Demontuje schowek i niema ramki. Mi również brak filtra przeciwpyłkowego wydaje się być dziwny.Zamieszczone przez pawciol Zobacz postaA ja mam podobny problem.Propozycja KOSTa jest dobra tylko gdzie ta ramke zamontowac skoro nie ma na nia miejsca?Napijmy się piwka
Strony www flash - przykłady, kontakt -> PW
Honda Civic '97 1.4 (D14A3+) EJ9 Hatchback
Sprzedam części z EJ9
Comment
Comment