Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

książka (instrukcja obsługi)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• książka (instrukcja obsługi)

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podpowiedział mi link gdzie będę mógł ściągnąć tę książkę. Moja hania to 1,4i 97r.

Przeszukaj posty.To już podawano bardzo często.Natet tytuł tematu był ten sam.Jakbyś miał problem to chyba toliusz podał link.
    ビートル ジョン

Comment

witaj
      i jak znalazles ta ksiazke?? bo ja tez szukam i nie daje rady mam taka zama honde jAK ty tylko 98r.Jakbys mogl to przeslij mi na maila bo w pliku .rar nie moge sciagnac

Comment

Jaki samochód dokładnie? 3D? 4D? 5D? Po pojemności silnika ciężko zgadnąć.

---
        Do postów poniżej:

Nie mogę nic odpisać w tym temacie, nie wiem czemu...

Chodzi ci o taką zwykłą instrukcję obsługi?
        Moja rada: poszukaj na chomiku (wpisz w google wyszukiwarka chomikuj), tam jest dużo różnych książek do civiców. Pewnie znajdziesz czego szukasz.
        Last edited by Domanoid; 05-01-2010, 19:44.
        Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
        Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

[QUOTE=Domanoid;92031]Jaki samochód dokładnie? 3D? 4D? 5D? Po pojemności silnika ciężko zgadnąć

3 drzwiowy 1.4 i 75 KM rok 98
          Last edited by pain; 18-02-2010, 20:45.

Comment

Sorry jeżeli temat już był ale nigdzie nie mogę znaleźć instrukcji obsługi po polsku do mojej Hondy. Civic VI gen 3 drzwiowy 1.4 75KM 98 rok. Jest ktoś wstanie mi pomóc? Podać jakiś link?
            Last edited by FilipOz; 18-02-2010, 20:51.

Comment

Tutaj nic nie znajdziesz dla siebie?

Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.
              Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Dzięki za odpowiedzi, jednak nie znalazłem tego czego potrzebuję bo są tam książki serwisowe a ja szukam najzwyklejszej instrukcji obsługi. Da się coś takiego w ogóle znaleźć w internecie? Dziwi mnie to, że jest tyle książek serwisowych, "naprawiam sam", manuali itd. a nie ma zwykłej instrukcji obsługi.

Comment

Jeśli by ci odpowiadało mogę wieczorem swoją zeskanować. Tyle że ja mam po niemiecku

Comment

No właśnie ja też mam po niemiecku :/ a zależy mi na polskiej ale dzięki za dobre chęci.
                    Ma ktoś może polską instrukcje albo zna link do takowej?

Comment

Ja mam instrukcję do Hondy Civic 5D 1.4 ale z 95 :/ mam PL i ENG

Comment

No właśnie do poprzednich generacji bardzo łatwo jest znaleźć instrukcję obsługi a do Hondy Civic gen VI jest to bardzo trudne, nie mam pojęcia dlaczego. Jak by przeczytał ten post ktoś kto ma takową instrukcję proszę aby dał znać.

Comment

Ja powiem Ci szczerze, że kupiłem od pierwszego właściciela i dostałem w prezencie popytam znajomych i jak coś to dam Ci znać

Comment

Panowie może to pomoże

Comment

To jest "Sam naprawiam", ci wyżej chcą zwykłą książkę dodawaną do samochodu w czasie zakupu.

Comment

Working...
                              X