Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

książka (instrukcja obsługi)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

sam naprawiam i serwisówka była kiedyś taka na allegro instrukcja oryginalna jak ktoś ma niech porobi skany bo to rzadkość dla 6 gena po Polsku

Comment

ja posiadam ta ksiazke chodzi o wam o instrukcje obslugi ktora dostaje sie podczas zakupu auta ja swoja hanke kupilem z polskiego salonu i mam ja u siebie

Comment

Jakbyś mógł zeskanować i wkleić to byłoby wielu ludzi chętnych na ściągnięcie
        Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
        Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Mam instrukcje obsługi użytkownika VI 3-4-5d w plikach foto.W sumie trochę okrojone,bo nie zawierają informacji np.o sposobie konserwacji czy innych oczywistych rzeczach.Opracuję to,poskładam w logiczną całość i wrzucę na Chomika.

Zamieszczone przez pain Zobacz posta
          sam naprawiam i serwisówka była kiedyś taka na allegro instrukcja oryginalna jak ktoś ma niech porobi skany bo to rzadkość dla 6 gena po Polsku
          Była na allegro ............

Teraz jest u Toliusza,ale on się obraził na forum nie wiadomo o co i podejrzewam,że nie udostępni.
          Last edited by BeatleJohn; 03-05-2010, 08:54.
          ビートル ジョン

Comment

Dzięki BeatleJohn za wrzucenie na chomika instrukcji do Civica VI 5d. A miałbyś jeszcze do VI 3d?

Comment

Working...
            X