Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zacny przebieg

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Irbis, tego jestem świadom dlatego zaklepałem tą Hondzię ale i tak przed samym zakupem pojadę z bratem który jest mechanikiem i posłucha silnika, sprawdzi co trzeba i jak będziemy pewni to dostanie gotówkę w łapę a ja będę szczęśliwym kierowcą cudownego wozu zwanego civic..

Comment

I oczywiście pierwsze co zrobisz to zaprezentujesz go nam wszystkim na łamach forum
      EX Civic FN1
      EX Civic ED7
      EX Civic EP2
      EX Civic FD7 FL
      EX Civic FN2
      EX Civic FG1
      EX Civic FD7
      EX Civic EM2
      EX Accord CL3
      EX Accord CG8
      EX Civic MB6
      EX Civic MB4
      EX Civic MB2

Comment

Niestety do tego czasu jeszcze chwila dłuższa, ponieważ od właścicielki będę brał go dopiero pod koniec lipca/początek sierpnia... wtedy robi wyjazd do niemiec i kupuje duże BMW... ale obiecuje że po kupnie, i po pierwszych 5ciu nocach spędzonych w środku na pewno wrzucę foteczki tego skarbu

Comment

Trzymamy za słowo
          The 1st. - EJ9
          The 2nd. - ES7
          The 3rd. - FD7
          The 4th. - CU2
          ------------------------------------------------------------------

Comment

W takim razie czekamy
            EX Civic FN1
            EX Civic ED7
            EX Civic EP2
            EX Civic FD7 FL
            EX Civic FN2
            EX Civic FG1
            EX Civic FD7
            EX Civic EM2
            EX Accord CL3
            EX Accord CG8
            EX Civic MB6
            EX Civic MB4
            EX Civic MB2

Comment

Moja MB2 2000 rok ma obecnie 280kkm przejechane, ruda powoli zaczyna się pojawiać w paru miejscach, ale z auta jestem bardzo zadowolony a i pod czerwone pole ładnie się wkręca

Comment

Widzę , że silniczek także masz zdrowy SoR Moja na benzynce także ochoczo wkręca się na 7 tys. obr.
                Na gazie nie męczę jej , dlatego max 5 tys.
                EX Civic FN1
                EX Civic ED7
                EX Civic EP2
                EX Civic FD7 FL
                EX Civic FN2
                EX Civic FG1
                EX Civic FD7
                EX Civic EM2
                EX Accord CL3
                EX Accord CG8
                EX Civic MB6
                EX Civic MB4
                EX Civic MB2

Comment

Czyli z tego co czytam to mam dotarty silnik dopiero Nie wiem skąd się wzięło to, że jak samochód ma ponad 200 000 to ludzie myślą że to złom..
                  Mój szarak

Comment

Bo większość aut z lat 90-tych to ciągnięte z Niemiec funkiel nówki nieśmigane z przebiegami po 120kkm i jak takie auto dojedzie do 200kkm to już jest wyjeżdżone jak stara kobyla. tylko ze nikt nie pomyśli ze to auto rzeczywiście mogło zrobić grubo ponad 300kkm.

Myślę ze poniekąd stad to przekonanie i ta magiczna bariera 200kkm
                    The 1st. - EJ9
                    The 2nd. - ES7
                    The 3rd. - FD7
                    The 4th. - CU2

Comment

300kkm to jeszcze chyba nic, z Niemiec to zaczynają się przebiegi od 500kkm w Polsce robi się 100, i tak jak piszesz to działa rzeczywiście chyba mam 200kkm zrobione a tutaj się sypie jakoś dziwnie

Zamieszczone przez Crisownik Zobacz posta
                      Bo większość aut z lat 90-tych to ciągnięte z Niemiec funkiel nówki nieśmigane z przebiegami po 120kkm i jak takie auto dojedzie do 200kkm to już jest wyjeżdżone jak stara kobyla. tylko ze nikt nie pomyśli ze to auto rzeczywiście mogło zrobić grubo ponad 300kkm.

Myślę ze poniekąd stad to przekonanie i ta magiczna bariera 200kkm
                      Mój szarak

Comment

Ocywiscie rzecz nie dotyczy Opli Rodzice maja opla kupionego w PL w 96 roku kupiony od wujka ktory mial go od nowosci.

I co? zgnite jest ze bloto chlapie do bagaznika i po lampach. Progi juz byly spawane. Silnik po wumianie upg ledwo zipie a cale auto przejechalo 198kkm szczerze watpie zeby udalo sie zrobic wiecej jak 220. Predzej sie rozleci.

Wszystko jeszcze zalezy od marki i traktowania auta
                        The 1st. - EJ9
                        The 2nd. - ES7
                        The 3rd. - FD7
                        The 4th. - CU2

Comment

Wszystko się bierze z tzw. stereotypów , a że nasz naród jest jaki jest "lubi" takie stereotypy kreować i je rozpowszechniać W sumie dziwi mnie fakt , że duża część naszego społeczeństwa wierzy w fakt , że np 18letnie Audi A4 ściągane z Niemiec ma 170 tys. km przebiegu Widać niemieccy obywatele częściej patrzą na swoje auta niż nimi jeżdżą. Wolne żarty
                          EX Civic FN1
                          EX Civic ED7
                          EX Civic EP2
                          EX Civic FD7 FL
                          EX Civic FN2
                          EX Civic FG1
                          EX Civic FD7
                          EX Civic EM2
                          EX Accord CL3
                          EX Accord CG8
                          EX Civic MB6
                          EX Civic MB4
                          EX Civic MB2

Comment

Kiedys zagladalem czesto na strone mobile.de gdzie jest pelno aut. Widzialem tam gulfa V nie pamietam rocznika z lekka wgniotka na prawym blotniku. Za niecale 2 tyg. trafilem na tego samego gulfa (nawet zdjec nie zrobili nowych)

Tylko ze ten ''nowy'' polski gulf mial niecale 70 czy 80kkm a tamten z dojczlandii chyba cos pod 200kkm.

Dobra Panowie temat chyba wyczerpalismy kolega otrzymal opinie o ktore prosil wiec nie ma co klepac wiecej temat obszerny i nadaje sie na dzial - Na kazdy temat.

Zamykam.
                            The 1st. - EJ9
                            The 2nd. - ES7
                            The 3rd. - FD7
                            The 4th. - CU2

Comment

Working...
                            X