Witam. Bardzo proszę o poradę jak wymienić tarcze zegarowe w hondzie civic 5d 97r.. Rozkręcić wszystko to potrafię nie wiem tylko jak wyciągnąć wskazówki i stare tarcze zmienić na nowe?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wymiana tarcz zegarów...
Collapse
X
-
Nie radzę samemu zdejmować wskazówek, w 99% kończy się to uszkodzeniem zegara
Możesz kupić tarcze indyglo, ładnie świecą i do ich montażu nie trzeba ściągać wskazówek, tylko że to już koszt z inwerterem 150 - 170zł.
-
Mam jeszcze 1 pytanie , nie zakładałem nowego tematu wiec piszę tutaj. Wiele już było tematów związanych z moim pytaniem ale dla pewności chciałem się upewnić. Proszę mi powiedzieć jakie i ile diod mam zakupić do podświetlenie zegarów w hondzie civic d5. Mam zamiar założyć wyskrobując oczywiście zegary od tyłu czerwone podświetlenie zegarów i od góry podświetlić na biało . Ile diod białych od góry i ile czerwonych pod zegary.?
Comment
-
Zamieszczone przez patrol02 Zobacz postaMam jeszcze 1 pytanie , nie zakładałem nowego tematu wiec piszę tutaj. Wiele już było tematów związanych z moim pytaniem ale dla pewności chciałem się upewnić. (...)Ile diod białych od góry i ile czerwonych pod zegary.?
Po co pytasz skoro szukałes,czytałeś i wiesz........ビートル ジョン
Comment
-
Zamieszczone przez BeatleJohn Zobacz postaDla pewności przejrzyj jeszcze raz tematy,i obceń czy chcesz mieć dwie diody białe na górze a trzy czerwone na dole....a moze odwrotnie........
Po co pytasz skoro szukałes,czytałeś i wiesz........
Comment
Comment