Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana tarcz zegarów...

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wymiana tarcz zegarów...

Witam. Bardzo proszę o poradę jak wymienić tarcze zegarowe w hondzie civic 5d 97r.. Rozkręcić wszystko to potrafię nie wiem tylko jak wyciągnąć wskazówki i stare tarcze zmienić na nowe?

Nie radzę samemu zdejmować wskazówek, w 99% kończy się to uszkodzeniem zegara

Możesz kupić tarcze indyglo, ładnie świecą i do ich montażu nie trzeba ściągać wskazówek, tylko że to już koszt z inwerterem 150 - 170zł.
    Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

Dokładnie tak jak TOMO mówi lepiej się aż tak nie wkopywać a w indiglo warto zainwestować
      HONDA SUWAŁKI TEAM
      The Power of Dreams

Comment

Mam jeszcze 1 pytanie , nie zakładałem nowego tematu wiec piszę tutaj. Wiele już było tematów związanych z moim pytaniem ale dla pewności chciałem się upewnić. Proszę mi powiedzieć jakie i ile diod mam zakupić do podświetlenie zegarów w hondzie civic d5. Mam zamiar założyć wyskrobując oczywiście zegary od tyłu czerwone podświetlenie zegarów i od góry podświetlić na biało . Ile diod białych od góry i ile czerwonych pod zegary.?

Comment

Zamieszczone przez patrol02 Zobacz posta
          Mam jeszcze 1 pytanie , nie zakładałem nowego tematu wiec piszę tutaj. Wiele już było tematów związanych z moim pytaniem ale dla pewności chciałem się upewnić. (...)Ile diod białych od góry i ile czerwonych pod zegary.?
          Dla pewności przejrzyj jeszcze raz tematy,i obceń czy chcesz mieć dwie diody białe na górze a trzy czerwone na dole....a moze odwrotnie........
          Po co pytasz skoro szukałes,czytałeś i wiesz........
          ビートル ジョン

Comment

Zamieszczone przez BeatleJohn Zobacz posta
            Dla pewności przejrzyj jeszcze raz tematy,i obceń czy chcesz mieć dwie diody białe na górze a trzy czerwone na dole....a moze odwrotnie........
            Po co pytasz skoro szukałes,czytałeś i wiesz........
            Bo nie mam pewności jakie i ile diod mam zakupić..... myślałem ze wstawię 4 pod zegary i 2 na górę ? Proszę napisz jakie diody na góra jakie pod zegary....chodzi o rodzaj .

Comment

Na górę wchodzą dwie T5.....reszta T10
              ビートル ジョン

Comment

Working...
              X