Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podświetlenie przycisku el. szyb , szyberdachu i lusterek 99rok , 1,5 vtec sedan

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Podświetlenie przycisku el. szyb , szyberdachu i lusterek 99rok , 1,5 vtec sedan

Witam. Mam pytanko czy powinny sie podsietlac przyciski do otwierania szyb , szyberdachu , lusterek.U mnie te przyciski sie nie podswietlaja .

Przyciski do otwierania szyb, sterowania lusterek się nie podświetlają. Szyberdachu na 90% też nie, ale niech wypowie się ktoś kto go ma. Podświetlane są jedynie: przeciwmgielne przednie + tylne, podgrzewane lusterka, awaryjne, podgrzewanie tylnej szyby, konsola nawiewu i chyba dimmer (jak dojdzie poczta to dam znać).
    EDIT: Przycisk sterowania lusterkami z opcją ich podgrzewania ma w sobie żarówkę sygnalizującą włączenie podgrzewania lusterek.
    Last edited by nytmare; 11-02-2010, 19:41.
    Napijmy się piwka
    Strony www flash - przykłady, kontakt -> PW
    Honda Civic '97 1.4 (D14A3+) EJ9 Hatchback
    Sprzedam części z EJ9

Comment

A co to jest ten dimmer????

Comment

Dimmer służy do regulacji podświetlenia zegarów.

Comment

dzięki za pomoc.troche sie dziwiłem ze te przyciski sie nie podswietlaja.

dimmer jest seryjnie montowany jak tak to gdie sie miesci ? czy trzebago dokupic?
          Last edited by pain; 15-02-2010, 11:05.

Comment

Dimmer był montowany w bogatszych wersjach. Oczywiście za dopłatą można było sobie sprawić takowy. Mieści się w zaślepce za kierownicą (po jednej stronie kierownicy jest przycisk od świateł przeciwmgielnych a po drugiej pewnie masz zaślepkę). Ja sobie dimmer zrobiłem samemu, jak wykończę i zamontuję mogę zrobić fotki jak mi wyszło
            Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
            Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

ok.to fajnie jagbys zrobił zdjecie i opisał jak to zrobić to by było fajnie .

Comment

Working...
              X