Witam. Mam pytanko czy powinny sie podsietlac przyciski do otwierania szyb , szyberdachu , lusterek.U mnie te przyciski sie nie podswietlaja .
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Podświetlenie przycisku el. szyb , szyberdachu i lusterek 99rok , 1,5 vtec sedan
Collapse
X
-
Przyciski do otwierania szyb, sterowania lusterek się nie podświetlają. Szyberdachu na 90% też nie, ale niech wypowie się ktoś kto go ma. Podświetlane są jedynie: przeciwmgielne przednie + tylne, podgrzewane lusterka, awaryjne, podgrzewanie tylnej szyby, konsola nawiewu i chyba dimmer (jak dojdzie poczta to dam znać).
EDIT: Przycisk sterowania lusterkami z opcją ich podgrzewania ma w sobie żarówkę sygnalizującą włączenie podgrzewania lusterek.Last edited by nytmare; 11-02-2010, 19:41.Napijmy się piwka
Strony www flash - przykłady, kontakt -> PW
Honda Civic '97 1.4 (D14A3+) EJ9 Hatchback
Sprzedam części z EJ9
-
Dimmer był montowany w bogatszych wersjach. Oczywiście za dopłatą można było sobie sprawić takowy. Mieści się w zaślepce za kierownicą (po jednej stronie kierownicy jest przycisk od świateł przeciwmgielnych a po drugiej pewnie masz zaślepkę). Ja sobie dimmer zrobiłem samemu, jak wykończę i zamontuję mogę zrobić fotki jak mi wyszłoPozdrawiam wszystkich cieplutko!
Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.
Comment
Comment