Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zegary przygasają w rytm muzyki.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Dobra mój błąd , nie spojrzałem że masz silnik 1.4 to już dla mnie powinno wystarczyć także wiem jaki alternator , jak na twoje Car Audio powinien wystarczyć kondensator o pojemności 1F ( czyt. Farada ) jak kupisz większy będziesz miał zapas mocy .
    Dla pewności zadzwoń do sprzedawcy podaj mu parametry i powinien dopasować najlepszy wszakże ja nie jestem jakimś specem od tego . Tu masz do wyboru do koloru :

Konkretnego Ci nie mogę polecić bo sam nie montowałem u siebie gdyż nigdy takiego mocnego sprzętu nie miałem , a nie chce wprowadzić w błąd .
    Tutaj musisz sam wybrać
    Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam

Comment

oki dzieki wielkie
      p.s dzis kupilem nowe radio kenwood-usb itp itp dwa razy lepszy dzwiek niz u poprzednika....teraz to wymiata, jakosc dzwieku, bass czysty dynamiczny i soczysty, za to syki graja tak intensywnie ze czasem mam takie uczucie jakby uszy swedzialy mnie w srodku:}kenwood KDC - W5534UY

Comment

Żebyś sobie słuchu tym nie uszkodził ja właśnie dlatego wywaliłem cyki ze swojego auta że z każdym dniem drażniły mnie bardziej aż mnie zaczęła głowa boleć od tego mimo że wysokie tony na equalizerze ustawiałem na minimum i zdemontowałem dziada
        Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam

Comment

Working...
        X