Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm wycieraczek

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Niestety te co podałeś są od 3D i sedana. Do 5D produkowanego w Anglii mi podszedł taki:

tylko musisz kupić z całym mechanizmem bo inne jest mocowanie silniczka.

Możesz szukać takiego jak na tych zdjęciach. Takie to są oryginały do 5D jak i do Rovera:

Last edited by Gość; 09-08-2010, 19:08.

Comment

Hej u mnie natomiast wycieraczki chodzą jak na środkach uspokajającychGdy włacze powoli suna sie po szybie niczym miałyby się zatrzymać czy to znak ze pora wymienic mechanizm wycieraczek czy to jakis innym powód?

Comment

Wklejajcie same fotki a nie linki do allegro bo po miesiącu aukcja jest przenoszona do archiwum i nie będzie wiadomo co pasuje a co nie.
        Przecież jest opcja "zapisz obraz jako....." i potem wstawka na na forum
        ビートル ジョン

Comment

Witam.
          Ja mam pytanie z innej beczki. Przeszukalem forum ale nie znalazlem odpowiedzi.
          Codzi mi o to, że przednie wycieraczki działają w taki sposób, że zdarza im się pracować bez przerwy tak jak na najszybszym biegu a czasami pracują normalnie "cyklami". Czy ktoś nie wie gdzie ewentualnie można by szukać przyczyn usterki, jakieś styki, kostki itp?

Dzięki za pomoc.

Comment

bardziej przełączni zespolony przy kierownicy ta wajcha od wycieraczek

Comment

Wrzucam dla potomnych, bo też byłem zmuszony tym się zająć.

Mechanizm wycieraczek z 5gen hatchback jest identyczny jak w 6gen hatchback.
              Róznica jest w umiejscowieniu kostki silnikczka.
              W 5gen jest na stelażu, a w 6gen przy silniczku.

Poniżej foto, u góry 6gen, na dole 5gen.

Mechaniz mwycieraczek.jpg

Comment

Working...
              X