Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

akumulator

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Ja również mam Centra i myśle że jak za tą cenę,to był bardzo dobry wybór. A wyjmujecie na noc akumlator? Lub jeżeli np samochód stoi przez kilka dni na dużym mrozie?

Comment

Zamieszczone przez Mechanic Zobacz posta
      Ja również mam Centra i myśle że jak za tą cenę,to był bardzo dobry wybór. A wyjmujecie na noc akumlator? Lub jeżeli np samochód stoi przez kilka dni na dużym mrozie?
      Jeżeli akumulator jest nowy i dobry (co nie zawsze oznacza że nowy) to powinien wytrzymać noce jak również kilka dni. Moja Centra ma już prawie 4 lata i odpala po paru dniach mrozów bez problemu.

Comment

Tak czy siak , lepiej kupic nowy. "naprawi" go na jakiś czas i znów będzie miał ten sam problem... Gorzej jak wyjdzie ze się naładował i kolega zatrzyma się w polu i dojdzie koszt lawety .

Pozdrawiam.

Comment

Ja kupiłem nowy "sakura" za 184zł i jest super moi znajomi też jeżdżą na "sakurze" ponad 2 lata i nic złego się z tymi akumulatorami nie dzieje także spoko mogę sam polecić.
          Jeśli trzeba to podaję dane sklepu w Warszawie, ul. Spisaka 30 tel. (22)6622025 lub 793430303 ewentualnie www.szybkieczesci.pl

Comment

Mam problem z akumulatorem, a mianowicie szybko się wyładowuje nawet po doładowaniu prostownikiem. Samochód używany jest czasem po mieście lub w dalsze trasy. Akumulator ma około 7 lat. Przez ten czas były okresy, że auto nie jeździło 1-3 miesiące. Wcześniej nie miałem z nim żadnych problemów. Czy może przyszedł na niego czas i auto uprasza się o nowy?

Comment

na początek warto sprawdzić czy ładownie w aucie masz prawidłowe. aczkolwiek jeśli akumulator ma 7 lat to raczej pora na niego. podjedź do jakiegos punktu gdzie sprzedaja akumulatory, panowie z obsługi sprawdzą ci ładownie i stan obecnego aku
              Civic VTi B18C4 182 HP

Comment

Working...
              X