Ja również mam Centra i myśle że jak za tą cenę,to był bardzo dobry wybór. A wyjmujecie na noc akumlator? Lub jeżeli np samochód stoi przez kilka dni na dużym mrozie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
akumulator
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Mechanic Zobacz postaJa również mam Centra i myśle że jak za tą cenę,to był bardzo dobry wybór. A wyjmujecie na noc akumlator? Lub jeżeli np samochód stoi przez kilka dni na dużym mrozie?
Comment
-
Ja kupiłem nowy "sakura" za 184zł i jest super moi znajomi też jeżdżą na "sakurze" ponad 2 lata i nic złego się z tymi akumulatorami nie dzieje także spoko mogę sam polecić.
Jeśli trzeba to podaję dane sklepu w Warszawie, ul. Spisaka 30 tel. (22)6622025 lub 793430303 ewentualnie www.szybkieczesci.pl
Comment
-
Mam problem z akumulatorem, a mianowicie szybko się wyładowuje nawet po doładowaniu prostownikiem. Samochód używany jest czasem po mieście lub w dalsze trasy. Akumulator ma około 7 lat. Przez ten czas były okresy, że auto nie jeździło 1-3 miesiące. Wcześniej nie miałem z nim żadnych problemów. Czy może przyszedł na niego czas i auto uprasza się o nowy?
Comment
-
na początek warto sprawdzić czy ładownie w aucie masz prawidłowe. aczkolwiek jeśli akumulator ma 7 lat to raczej pora na niego. podjedź do jakiegos punktu gdzie sprzedaja akumulatory, panowie z obsługi sprawdzą ci ładownie i stan obecnego akuCivic VTi B18C4 182 HP
Comment
Comment