Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zarówki xenon.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zarówki xenon.

Witam. Kupiłem ostatni żarówki xenon (honda civic 98' 1.4is 5D) h4 60/55w. Po wymianie z normalnych na te ksenonowe efekt świecenia był taki sam. Czym to może być spowodowane, i jakie dobre żarówki polecacie?
    Pozdrawiam:niesmi

po pierwsze trzeba zawitac do powitalni , tez kupilem takie zarowki i jest to jedno wielkie nieporozumienie swieci beznadziejnie i beznadziejnie wyglada nie polecam , teraz mam zarowki firmy Osram xD i swieca rewelacyjnie 3x lepiej dalej i ladniej niz te niby xenony

Comment

xenony - jedynie te prawdziwe z przetwornicami , reszta to porazka!!!

Comment

A czy jak wstawiłeś te żarówki osram to był efekt xenonów tzn. takie jakby niebiesko jasne światło, czy świeciło dalej na żółto?

Comment

nie swieci czysto na zolto ale tez nie czysto na niebiesko takie w miare swiatlo daje, ale jak cenisz komfort jazdy w nocy to polecam bardzo dobtre swiatlo daja

Comment

A dało by rade żebyś wysłał jakąś fotkę mi na poczte jak świeca w nocy te żarówki w lampach? Był bym bardzo wdzięczny ;D
            [email protected]

Comment

ja kiedys w innym aucie mialem Philips Blue Vision - i w nocy tez była zauważalna róznica, w porównaniu do zwykłych - lepiej doswietlały pobocze i znaki byly lepiej widoczne. Jednak cena tych zarowek troche zniecheca, pozatym nie sa zbyt trwałe. Po ok 6 mies padały.

Comment

zrobie ci fotki wieczorem bo teraz za jasno ;p

niesmi zawitaj do powitalni zanim admin nie przeczyta tego tematu;]

Comment

Osramy Night Breaker'y też mi po pół roku zdechły - mimo to dalej ta marka tylko teraz Osramki Cool Blue

Comment

Zamieszczone przez shczepcio Zobacz posta
                    Osramy Night Breaker'y też mi po pół roku zdechły - mimo to dalej ta marka tylko teraz Osramki Cool Blue

dokladnie o te mi chodzilo teraz juz wiem ze sie nazywaja cool blue ;]

Comment

A trzeba coś przerabiać czy po prostu zamontować i podłączyć pod kostkę?

Comment

pany kupcie sobie zestaw xenonow na allegro i po problemie i cieszcie sie jasna droga

Comment

dokladnie koledzy zestaw ksenonow wszystko by zalatwil tylko trzeba pamietac ze do ksenonow trzeba chyba spryskiwacze reflektorow jeszcze rezac bo dowodzik zabiora przy pierwszej kontroli a jesli chodzi o zaroweczki to tylko osram i philipsy nie jest moze to tak znaczaca roznica jak w przypadku zestawu ksenonow ale zawsze lepiej niz zwykle. A tak na marginesie to mi philipsy wytrzymaly ponad rok takze ta cena wcale nie jest wygorowana.

Comment

hehehe-na opakowaniu pisze "xenon" i ludziska to łykają.......Żadna typowa żarówka nie odda w pełni efektu xenonów.Polecam to co inni-philipsy cool blue zimna barwa białego światła i dobre oświetlenie drogi.Cena zaporowa-ok 45 zeta ale warto
                            ビートル ジョン

Comment

witaj, mialem philips blue vision i w nocy bylo lepiej ale szybko padly i nie kupilem juz tego po raz drugi. Teraz bede sie przymierzal pod te Osramy Tylko prawda jest taka ze klosz juz nie jest pierwszej mlodosci i zarowki nie pokazuja tego co potrafia w 100%.
                              Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Working...
                              X