Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zarówki xenon.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez elviss09 Zobacz posta
    dokladnie koledzy zestaw ksenonow wszystko by zalatwil tylko trzeba pamietac ze do ksenonow trzeba chyba spryskiwacze reflektorow jeszcze rezac bo dowodzik zabiora przy pierwszej kontroli a jesli chodzi o zaroweczki to tylko osram i philipsy nie jest moze to tak znaczaca roznica jak w przypadku zestawu ksenonow ale zawsze lepiej niz zwykle. A tak na marginesie to mi philipsy wytrzymaly ponad rok takze ta cena wcale nie jest wygorowana.
    ja mam xenon w 2 hondzie i nigdy nie stracilem dowodu z tego powodu.pierwsza honde mialem 2.5 roku i zaden zarnik xenonowy nie padl.obecna mam ponad 13 miesiecy i tez nie padl mi zaden zarnik.
    co do spryskiwaczy to nie jest to do konca prawda.
    niektore seryjne auta wyposazone w xenon nie maja spryskiwaczy.musi tez byc samopoziomowanie ale problem w tym ze to sprawdza sie jedynie na rowniutkiej drodze a nie w polskich dziurach..
    problem tkwi w xenonie z allegro ze nie ma homologacji na EU.wiec wedlug prawa jest nielegalny.i dlatego policja sie nierze za to.fakt faktem xenon w zwyklej lampie oslepia..i to nie ma roznicy jak sie lampe ustawi..
    ale spojrzcie ile aut oslepia zwyklymi zarowkami jak maja lampy w niebo ustawione..;/

Comment

Ja mam i polecam Philips Xtreme Power !! Miałem chyba wszystkie możliwe żarówki i te wydaja mi sie najleprze
      -- luknij na moja galerie w profilu jest fota( niestety komórką) jak one świecą

Comment

Nie zgodze sie co do tego ze zarowki 'niby xenon' to szajs Zalezy jakie sie kupi. Czasem te drozsze sa gorsze od tych tanich. Ja kupilem niedrogo na allegro zarowki firmy helltec i jetem zadowolony. Swietnie oswietlaja droge i ladnie wygladaja. Przyklad:

Comment

Zamieszczone przez Gromix Zobacz posta
          Nie zgodze sie co do tego ze zarowki 'niby xenon' to szajs Zalezy jakie sie kupi. Czasem te drozsze sa gorsze od tych tanich. Ja kupilem niedrogo na allegro zarowki firmy helltec i jetem zadowolony. Swietnie oswietlaja droge i ladnie wygladaja. Przyklad:
          Pokaż,jak to wygląda na Twoim wozie,bo z tych zdjęć wychodzi spam-pokazujesz stronę reklamową a nie faktyczny wizerunek ośwsietlenia drogi
          ビートル ジョン

Comment

to iebieskie wyglada mi na xenon typowy xenon z przetwornica!!!!!

Comment

Dax ma rację, czysty i oryginalny xenon na powyższej fotce...
              Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Zamieszczone przez dax Zobacz posta
                to iebieskie wyglada mi na xenon typowy xenon z przetwornica!!!!!
                pewnie,że xenon.....ale niech pokaże jak to wygląda na jego wozie
                ビートル ジョン

Comment

Nie wiem, to ich zdjecie, moze tam rzeczywiscie jest xenon. Ja tylko mowie ze mam ich zarowki H4 i swieca bardzo podobnie.

Edit. Ano zrobie fote jutro to pokaze.

Comment

Zdecydowanie polecam ŻARÓWKI PHILIPS H4 X-TREME POWER. Jeżdżę już ponad pól roku i spisują sie bardzo dobrze. Gdy jeździ się w nocy przez las czy w trasie to doskonale wszystko widać łącznie z poboczem.
                    Warzna rzeczą jest tez mieć białe reflektory bo efektu nie będzie wiec pasta tempo i polerka na mokro

Comment

Working...
                    X