Czemu zadnego? Przeciez jak nie zakonserwuje to zardzewieje wsio. A widze ze zaczyna mi tam ruda tanczyc ale bez tragedi. Myslalem zeby to oczyscic i zakonserwowac
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Alarm wyje podczas jazdy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez afri3l Zobacz postaCzemu zadnego? Przeciez jak nie zakonserwuje to zardzewieje wsio. A widze ze zaczyna mi tam ruda tanczyc ale bez tragedi. Myslalem zeby to oczyscic i zakonserwowac
Konserwowałem niedawno hanke.
Tam gdzie była ruda to oczyściłem i pomalowałem Corina, farba na rdze
Oferujemy szeroki wybór armatury hydraulicznej, akcesoriów łazienkowych, artykułów metalowych, armatury do kuchni i wiele innych produktów. Sprawdź ofertę.
Na to jak wyschło dałem farbę akrylową Ranal
I na to konserwacja też Ranal rubber protex
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez woody Zobacz postaKonserwowałem niedawno hanke.
Tam gdzie była ruda to oczyściłem i pomalowałem Corina, farba na rdze
Oferujemy szeroki wybór armatury hydraulicznej, akcesoriów łazienkowych, artykułów metalowych, armatury do kuchni i wiele innych produktów. Sprawdź ofertę.
Na to jak wyschło dałem farbę akrylową Ranal
I na to konserwacja też Ranal rubber protex
Comment
-
Zamieszczone przez m26 Zobacz postaZa to że huśtanie wygaszane nie jest to rzeczywiście amor odpowiada,myślałem że mowa o przechyle w zakrętach
Comment
-
Zamieszczone przez afri3l Zobacz postaIle ci tego poszlo? Sam robiles?
Comment
-
Widzę że części zawieszenia nie zabezpieczałeś. Tak ma być? Kolega z tego postu jechał całościowo. Tak ma być? https://www.civicforum.pl/showthread...zyjne-podwozia
Comment
-
Nie wiem czy tak ma być gdybym miał warunki - czytaj podnośnik, kompresor to zawieszenie i bak bym ściągał i malował całościowo jak kolega z postu wyżej.
Jak będę zmieniał gumy w tylnym zawieszeniu to być może domaluje zawias , na pewno mam zamiar bak ściągnąć i pomalować pod bakiem i sam bak.
Comment
-
Zamieszczone przez m26 Zobacz postaZa to że huśtanie wygaszane nie jest to rzeczywiście amor odpowiada,myślałem że mowa o przechyle w zakrętach
Comment
-
Zamieszczone przez afri3l Zobacz postaNia da się do Ciebie napisać pm więc pisze tu. Widziałem, że zrobiłeś sobie klucz do cukierków. Mógłbyś wysłać jakieś fotki i mniej więcej opisać co i jak?
Comment
-
Przerabiales jakis klucz czy robiles calkiem na nowo? Jaki material uzyles i ogolne wymiary. Jak mozesz to rzuc jakas fotke
https://www.civicforum.pl/attachment...2&d=1489432625 rozumiem lże ta łapa się zapiera o wahacz a dokręcają śrubę klucz się schodzi przez co wypycha cukierka. Nie wiem jednak czemu służy ta cześć z gwintem na rączce długiej
Wiem że to trochę roboty ale mógłbyś wysłać mi jakiś rysunek techniczny z wymiarami? Bo nie mam jak wejść pod auto na razie a jak będę wypożyczał kanał to chce mieć już kluczLast edited by afri3l; 17-06-2018, 20:17.
Comment
-
-
A pamiętasz wymiary tych części na czerwono? I jakie zadanie ma ta część na zielono?34370d4b61deca40gen.jpg
edit. Teraz chyba zakumkałem, że ta część na zielono ściąga klucz. Bo na początku myślałem że ta śruba się wkręca w łapę a ona chyba jest nie ruchomaLast edited by afri3l; 17-06-2018, 22:01.
Comment
-
Zamieszczone przez m26 Zobacz postaOk,to wypnij teraz tą centralkę i schowaj i w żadnym przypadku jej nie wpinaj bo będzie konflikt.,a na jej miejsce podłącz to
master musi być? i 8kg styknie?Last edited by afri3l; 03-03-2019, 17:53.
Comment
Comment