Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie żarówki do lamp?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jakie żarówki do lamp?

Dostałem w spadku tylne lampy ala lexus... Pytanie - jakie żółte/pomarańczowe żarówki musze kupić do takich lamp? Chodzi o kierunki?
    1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

NIe montuj tego badziewia... Wszelkiego rodzaju formom agro-tuningu mówimy stanowcze NIE!!!
    Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Niestety jestem do tego zmuszony, ponieważ moje obecne lampy przeciekają. I chcąć uniknąć akwarium w bagażniku muszę je zamontować.
      1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

Comment

Pokaż zdjęcie tych lamp

Comment

A to moze podcieka ci od tej uszczelki za lampą, czy masz pękniętą ją ?

Comment

Woda gromadzi mi się w najniższej części lampy prawej ( przeciwmgielna) wiec na pewno w ktoryms miejscu jest pęknięta. Ale juz tyle razy ją uszczelniałem, że nie mam pojęcia skąd leci. Suruwa rozumiem, że chodzi o lampy ala lexusowe?
            1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

Comment

Zamieszczone przez Legion Zobacz posta
              Woda gromadzi mi się w najniższej części lampy prawej ( przeciwmgielna) wiec na pewno w ktoryms miejscu jest pęknięta. Ale juz tyle razy ją uszczelniałem, że nie mam pojęcia skąd leci. Suruwa rozumiem, że chodzi o lampy ala lexusowe?
              Tak, u siebie też miałem wodę w lampie.. znam temat

Pozdrawiam.

Comment

Jeśli żaden sposób naprawy {uszczelnienia} oryginalnych lamp nie pomaga i nadal dostaje się woda to ja na twoim miejscu jeśli masz taką możliwość odsprzedałbym te lampy "ala lexus" komuś a sobie kupił oryginały na allegro jest tego pełno . Też nie jestem zwolennikiem tego typu tuningu ale wybór należy do Ciebie

Comment

A jakie w koncu te zarowki beda pasowaly ? ile W?
                  1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

Comment

Jeśli lampy masz niezamontowane można się z nimi do sklepu udać i wpasować żarówki (o mocowania mi chodzi), a ile wat... takie jak będą pasować - tylko musisz zobaczyć czy gdzieś nie ma dwuwłóknowych przypadkiem.
                    Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
                    Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

a to nie powinno wyglądać mniej-więcej tak: żarówka lampy tylnej?

Comment

Rozpis wszystkich żarówek w 5D z bratniego forum
                        zarowki.jpg

Comment

Czy takie jak w tej aukcji będą w porządku:

1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

Comment

Ja w samochodowym sklepie za 50 gr sztuka kupiłem sobie zapas do kierunków, mówisz po prostu ile watowe i jakie i masz
                            A a zresztą chyba żarówki są takie same w tych lampach ala lexus bo przecież nie zmienia się elektryki pod nie

Comment

Working...
                            X