Dostałem w spadku tylne lampy ala lexus... Pytanie - jakie żółte/pomarańczowe żarówki musze kupić do takich lamp? Chodzi o kierunki?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie żarówki do lamp?
Collapse
X
-
Woda gromadzi mi się w najniższej części lampy prawej ( przeciwmgielna) wiec na pewno w ktoryms miejscu jest pęknięta. Ale juz tyle razy ją uszczelniałem, że nie mam pojęcia skąd leci. Suruwa rozumiem, że chodzi o lampy ala lexusowe?1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d
Comment
-
Zamieszczone przez Legion Zobacz postaWoda gromadzi mi się w najniższej części lampy prawej ( przeciwmgielna) wiec na pewno w ktoryms miejscu jest pęknięta. Ale juz tyle razy ją uszczelniałem, że nie mam pojęcia skąd leci. Suruwa rozumiem, że chodzi o lampy ala lexusowe?
Pozdrawiam.
Comment
-
Jeśli żaden sposób naprawy {uszczelnienia} oryginalnych lamp nie pomaga i nadal dostaje się woda to ja na twoim miejscu jeśli masz taką możliwość odsprzedałbym te lampy "ala lexus" komuś a sobie kupił oryginały na allegro jest tego pełno . Też nie jestem zwolennikiem tego typu tuningu ale wybór należy do Ciebie
Comment
-
Jeśli lampy masz niezamontowane można się z nimi do sklepu udać i wpasować żarówki (o mocowania mi chodzi), a ile wat... takie jak będą pasować - tylko musisz zobaczyć czy gdzieś nie ma dwuwłóknowych przypadkiem.Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.
Comment
-
-
Czy takie jak w tej aukcji będą w porządku:
1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d
Comment
Comment