Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio + zegarek - nie działają

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Radio + zegarek - nie działają

Witam.

Tydzień temu kupiłem sobie nowe radio i pograło mi aż 2 dni bo coś musiało pójść w elektryce na której kompletnie się nie znam. Wydarzyło się to kiedy po raz 2 musiałem wyjąć i włożyć radio na swoje miejsce. Sprawdziłem odpowiadający za właśnie radio oraz zegarek bezpiecznik ale jest cały. Dla pewności nawet wymieniłem go na nowy ale problem pozostał. Jak się do tego zabrać? Gdzie najpewniej powstała jakaś szkoda na przewodzie? Nie mam szczerze pojęcia jak się do tego zabrać a jazda bez radia wiecie jaką jest męczarnią. Pomoże ktoś?

Pozdrawiam,
    Adam/Łódź

kolego sa 2 bespieczniki w hani do radia jeden jes pod maska 7,5 a drugi w srodku pod kierownica tam gdzie sa bezpieczniki

Comment

dzięki za pomoc, nie wiedziałem o tym 2 bezpieczniku i teraz wszystko gra jak należy

Comment

Podepnę się pod temat gdyż mam podobny problem.
        Podobnie jak kolega podpinałem nowe radio. Musiałem podłączyć drugi "plus" gdyż poprzednie radio tego nie wymagało. Był seryjnie w kostce więc tylko dolutowałem. Radi opięknie gra ale znikło mi podświetlanie zegara, oraz oświetlenie kabiny (ta lampka u góry). Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki (pod kierownicą i pod maską) są ok. żarówki też dobre. Nie wiem gdzie jeszcze można szukać przyczyny.

Comment

Working...
        X