czołem. niestety moja honda po raz pierwszy dała ciała. dzisiaj rano próbowałem ja odpalic i nic. tzn. kręciła przez chwile - odpaliła, a nastepnie zgasła. jak myslicie co to moze byc? zawsze odpalała od kopa, ale ostatno musiałem chwilke pokręcic i wszystko było ok. dzisiaj niestety. odpaliła na 2 sekundy i obroty poszły do zera. i tak kilka razy. kiedy próbowałem kilka razy pod rząd to juz tylko kręciła i nie odpalała. jak poczekałem kilka chwil to znów - odpalała na kilka sekund i obroty do zera. proszę o porade. dzięki...aha. wogóle nie reagowała na gaz. help!!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nie odpaliła:(
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nie dostaje paliwa albo problem z zapłonem , jaki masz silnik ?? oznaczeniaVGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA
"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."
Soichiro Honda - Honda Corporation
-
ech. d15b2. zadzwoniłem do mojego mechaniora i powiedział mi że nie mam benzyny w baku. cholerne wskazniki paliwa. zrobiłem na pełnym baku 500 km po mieście i mówi mi że pewnie w związku z pogoda - korki i temp. wypaliłem paliwo. po pracy zaleje hondzi troszkę benzyny. zobaczę. mam nadzieję że to to. myslicie że to możliwe!?
Comment
-
przydała by sie kontrolka rezerwy , znam ten ból .......VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA
"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."
Soichiro Honda - Honda Corporation
Comment
-
Ja jak kupowałem swoja to tez narzekałem na brak kontrolki. Jak jechałem od razu na stacje to az sie bałem czy mi nie zdechnie po drodze. Wskazówka byla jakies pol cm poniżej kreskiosobiście jak mi pokazuje juz kreskę to mam około 5l jeszcze. Ale juz wtedy leje. No i wskaźnik tez Roznie lubi pokazać zawartość baku...
Comment
-
hehe ja tez mam wskaznik caly czas full ale ja mam to szczewcie ze mam kontrolke rezerwy.
Comment
-
Comment