Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nie odpaliła:(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• nie odpaliła:(

czołem. niestety moja honda po raz pierwszy dała ciała. dzisiaj rano próbowałem ja odpalic i nic. tzn. kręciła przez chwile - odpaliła, a nastepnie zgasła. jak myslicie co to moze byc? zawsze odpalała od kopa, ale ostatno musiałem chwilke pokręcic i wszystko było ok. dzisiaj niestety. odpaliła na 2 sekundy i obroty poszły do zera. i tak kilka razy. kiedy próbowałem kilka razy pod rząd to juz tylko kręciła i nie odpalała. jak poczekałem kilka chwil to znów - odpalała na kilka sekund i obroty do zera. proszę o porade. dzięki...aha. wogóle nie reagowała na gaz. help!!!

nie dostaje paliwa albo problem z zapłonem , jaki masz silnik ?? oznaczenia
    VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
    powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
    Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

ech. d15b2. zadzwoniłem do mojego mechaniora i powiedział mi że nie mam benzyny w baku. cholerne wskazniki paliwa. zrobiłem na pełnym baku 500 km po mieście i mówi mi że pewnie w związku z pogoda - korki i temp. wypaliłem paliwo. po pracy zaleje hondzi troszkę benzyny. zobaczę. mam nadzieję że to to. myslicie że to możliwe!?

Comment

Możliwe na powietrze jezdzic nie bedzie a czemu moze nie odpalac to polecam szukajke. Wszystko juz bylo. Pozdro
        sigpic

Comment

No objawy też na to wskazują że jak najbardziej możliwe.

Comment

przydała by sie kontrolka rezerwy , znam ten ból .......
            VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
            powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
            Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

Ja jak kupowałem swoja to tez narzekałem na brak kontrolki. Jak jechałem od razu na stacje to az sie bałem czy mi nie zdechnie po drodze. Wskazówka byla jakies pol cm poniżej kreski osobiście jak mi pokazuje juz kreskę to mam około 5l jeszcze. Ale juz wtedy leje. No i wskaźnik tez Roznie lubi pokazać zawartość baku...
              sigpic

Comment

u mnie wskaznik caly czas jest na full i nie chce mi się tego naprawiac.
                ale do tej pory robilem 500 km i dolewałem do pełna 37-36 litrów. no a tutaj taka sprawa. no nic. dam znac wieczorem. ) pzdr

Comment

ha ha ten wskaźnik faktycznie jest kosmiczny , pokazuje jak chce ale mnie to nie przeszkadza - urok Hondy

Comment

hehe ja tez mam wskaznik caly czas full ale ja mam to szczewcie ze mam kontrolke rezerwy.
                    d16z6 http://www.honda-civic.pl/showthread.php?t=14261

Comment

witam ponownie. na szczęście po sprawie))). wstyd - zabrakło benzyny. nauka z tego taka, że trzeba naprawic wskaźnik paliwa i bardziej uważac. dzięki za wszystkie posty w tym temacie. pzdr.

Temat wyczerpany, zamykam.
                      Last edited by Tomo1; 22-10-2009, 16:30.

Comment

Working...
                      X