a jak szybko powinna się rozgrzewać?mi obecnie (na dworze jest nieco chłodniej) dopiero po ok 10 km dochodzi do 90st. to normalne??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
problem duzo pali niskie obroty problem z odpalaniem
Collapse
X
-
tez mam ten sam problem ze spalaniem. Jeden bak paliwa starcza mi zaledwie na 300km-przy jeździe wyłącznie po mieście. Myślałam, że to wina korków-bo wracam do domu 3 razy dłużej niż ostatnio, ale do tego te obroty spadły. Niekiedy, jak jest zimny silnik to wskazówka ledwo co się podnosi, a teraz doszły jeszcze problemy z odpalaniem. Jeszcze nie jest tak strasznie -odpala za drugim razem,ale nie chce się doczekać momentu kiedy, będę musiała jechać tramwajem. Rura jest do tego czarna-ale odkąd ją kupiłam to zawsze była i czasami jak się doda gazu też lecą białe chmurki
Przebieg=175000
Aha olej brał baaardzo dużo, przeszłam na mineralny- i też już jest ok-tzn normalnie.
HELP-tylko pls nie piszcie jakimiś zawiłymi tekstami
pozdrawiam
Comment
-
Zamieszczone przez staff Zobacz postaja mam honde 1.3 i pali mi dosc duzo okolo 8-9 co prawda jezdze na 16-calowych felgach 205/45/16 moze to byc powod????
Comment
-
Zamieszczone przez slepy Zobacz postato na pewno jest powód twojego spalania. to bardzo kiepski pomysł zakladania takich kól do 1.3,
Comment
Comment