Witam mam maly problem moja nazyczona postanowila kupic samochod i jej brat zalatwil jej honde civic V generacji z 1992 roku. samochod mocno zadbany nie ma rdzy wszystko pracuje jak nalezy. silnik pracuje cichutko i rowno i ma niesamowitego powera. zmienilismy wszystkie filtry (olej paliwo powietrze) oraz zmienilismy calkiem olej. samochod ma najechane 250 tysiecy km. niestety niebardzo wiem jaki byl w nim olej niby na karteczce pod maska byl keager 15w40 ale jak jest naprawde to nie wiem, zalelismy lotosem 10w40 ale po przejechaniu 300 kolejnych km widze ze na bagnecie stan olej z max spadl prawie o polowe na wskazniku. samochod nie daje czarnych spalin z wydechu sa jakie stakie niby biale niby takie przezroczyste zalezy jak przygazowac (ale nie czarne). czy ktos mial problem z olejem??? jak moge sobie pomoc??? czy uszczelniacze moga zalatwic sprawe (widac niewielki wyciek kolo uszczelniacza ale neiwielki)?
honda cicic 1,5 litra 16V 90 km mocy. dwu puntktowy wtrysk
prosze o jakies opinie czy cos jeszcze z niego bedzie bez pchania sie w duze koszta czy lepiej dac juz spobi spokoj. z gory dziekuje pozdrawiam
honda cicic 1,5 litra 16V 90 km mocy. dwu puntktowy wtrysk
prosze o jakies opinie czy cos jeszcze z niego bedzie bez pchania sie w duze koszta czy lepiej dac juz spobi spokoj. z gory dziekuje pozdrawiam
Comment